Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeğimin kullandığı ilaçlar yardım. Daha 20 günlük
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkdşlr. bebeğim 20 günlük. Biraz yaramaz mı desem yoksa gaz mı bilmem ama benim göğsümde rahat sadece. 5. gününden sonra gazı vardır ağlama kriizleri geçer diye rezene verdik ama teyzem sağ olsun doğadan formunkinden vermiş çok korktum. hemen kestim. şimdi om-x şuruptan veriyorum. 15. günden beri vitamin veriyorum. birde çok emmekten ağzı mantar olmuş. doktor damla verdi ve karbonatlı suyla ağzını siliyorum. bu kadar minik bebeğe çokmu acaba. annem bebekler için rezene çayı almış ama vermeye çekindim. devamlı ıkınıyor garibim .içim gidiyor.
milupanın rezene ve papatya çaylarını verebilirsin. birde bebegin agzını karbonatlu suyla yaparken kendi gögüs uçlarınada yapmanı öneririm ilaçlar konusunda bişrey diyemiyorum en iyi cvbı bebeginin doktoru verecektir.umarım bebegin bir an önce iyileşir
canım çok endişelenme,biz daha 10 günlükken 3 ilaç kullanıyoduk çok gazı ve kabızlığı vardı,senin ilaçlar bitkisel zaten bişey olmaz.Bebeklerin neredeyse hepsinin gaz ilacına ihtiyacı oluyor ilk aylarda. Rezeneyide hergün olmasada haftada 3-4 kez veriyorum ben,ama milupanın bebekler için olanından,kendimde içiyorum.Devamlı ıkınması gazıo yüzünden ve kendini rahatlatmak için sürekli emmek istiyor,sen gaz ilacını kesme bence devam et,hatta ondan fayda görmüyosanız başka bi ilaç falan deneyin doktora sorarak.Benim kızım 2buçuk aylık ama hala geçmedi malesef,aynı durumda
Arkdşlr. bebeğim 20 günlük. Biraz yaramaz mı desem yoksa gaz mı bilmem ama benim göğsümde rahat sadece. 5. gününden sonra gazı vardır ağlama kriizleri geçer diye rezene verdik ama teyzem sağ olsun doğadan formunkinden vermiş çok korktum. hemen kestim. şimdi om-x şuruptan veriyorum. 15. günden beri vitamin veriyorum. birde çok emmekten ağzı mantar olmuş. doktor damla verdi ve karbonatlı suyla ağzını siliyorum. bu kadar minik bebeğe çokmu acaba. annem bebekler için rezene çayı almış ama vermeye çekindim. devamlı ıkınıyor garibim .içim gidiyor.
gaz benim kızımda olmadı ma birçok bebkte oluyor ilaç kullanabilirsin yada bebek çayları var gaz için onlardan alıp ver arada.karbonatlı su ile kendi göğsünüde sil emzirmeden önce iyi olur.ama vitamini anlamadım ne kullanıyorsun?çok erken değilmi?doktor tavsiyesi ise bilemem tabi ama bize önermemişti doktorumuz...
öncelikle geçmiş olsun sana ilaç olarak sap simplex öneririm tamamen bitkisel ve dışkı yoluyla ilaç kendini atıyor vücütta kalmıyor.Bizim dr prof. bize bu ilacı verdi iyi geldi.bununla beraber yanında rezene günde 5-6 çay kaşığı yada papatya verebilirsin gaz ilaçları 5-6 aya kadar kullanılabilir sorun olmaz merak etme ben kullandım memnun kaldım.Anne sütü alıyordur umarım sadece eğer mama veriyorsan aptamil comformil var ondan deneyebilirsin ben hiç denemedim ama dr sütün azalırsa bundan günde 1-2 kere verebilirsin demişti.Ağız yaraları için çok geçmiş olsun o konuda bir bilgim yok ama bebekler büyüyene kadar çok hastalanıyorlar maalesef.
geçmiş olsun canım.rezeneden zarar gelmez ama çok az ver bence.emzirmelerini bir düzene koy.sürekli memede kalan bebekler daha fazla gaz problemi yaşıyorlar.yediklerine de dikkat et ki gazını arttırmasın.endişesiz rahatça büyüt bebeğini.anne ne kadar rahatsa bebek te o ölçüde rahatlıyor unutma.
Canım benim bebeğim de 15 güne kadar sürekli ıkınıyordu, doktora götürdük, gaz damlası vermişti doktor "metsil". Sorunumuz halloldu. Daha sonra başka birşey için başka çocuk doktoruna gitmiştik o metsili bıraktırdı. Bitkisel yağlardan oluşan "zinco" yu verdi. Onu kullandık . (devlet karşılamıyor) Bize çok yaradı gerçekten. Gaz damlasıyla gaz sorununu halledebilirsin, çocuğun rahat eder.
Rezeneyi ben hiç vermedim ama verenler var. Sen de vereceksen çok az ver ve gerçek rezeneden demle bence. Emmelerini bir düzene koy . Bir gaz damlan olsun ve emdikten sonra gazını mutlaka çıkar. Çok uğraşman gerekse de.
om-X i ne için kullanıyorsun? Ağız mantarına birşey diyemeyeceğim bir şekilde iyileştirmeniz lazım çünlü.
ağızdaki mantar dediğiniz pamukçuk olabilir mi diye aklıma geldi??ilk ve en önemli olan karbonatla silin ikincisi de banyoda mem ucunuza sabun şampuan değdirmeyin sadece su ile yıkayın.
gaz konusunda aktardan rezene alıp vermeniz daha sağlıklı bence.kendiniz için o bebeğe geçer.bebeğe de az miktarda verebilirsiniz.hazırlardan daha etkili ve daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
vitamin 1 yaşına kadar zaten düzenli vereceksiniz.mutlaka d vitamini alması gerekiyor.
bir de gaz için kendinize dikkat edin ve rezene için müthiş işe yarıyor....
sevgiyle kalın...
benim kızımda 13 günlük gaz problemi ve kabızlığımız oluyo bazen ama ben doğumdan itibaren her gün aç karnına kayısı suyu içiyorum kendim 2 gün içmemiştim o günlerde kabız oldu kızım kayısı suyunu tavsiye ederim bende çok işe yarıyo pamukcuk bizdede oldu onu daha çözemedim 2 gündür uğraşıyoruz umarım bir an önce sorunlarınız çözülür bebeğinle mutlu günler
canım rezeneyi bize doktor önerdi,rahatlıkla ver,hatta sende iç mutlaka...bizde gaz ilacı ve vitamin kullanıyoruz,hatta doktorum bana günde yarım çay kaşığı çörekotuyağı ver dedi,kfm karışık,üstelik prof....