• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin kulağı kıvrık mı kalacak?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sedab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
2
0
86
45
İstanbul
Arkadaşlar,
Oğlum henüz 44 günlük. Doğduğundan beri uyurken kulak memesi kıvrılıyor ( ne kadar düzeltsem de, bir süre sonra tekrar oluyor. ), ve sanki kulak memesi bu şekilde kalacak gibi geldi bize. Aynı durumda olanlar var mı? Bu düzelir mi? Neler yapılabilir?

benim oğlumunda olur emerken ve bazen uyurken dikkat etmeye çalışıyorum kıvrık kalmasın diye
son bir haftadır da kızlar için kullanılan saç bandanaları varya onlardan kullanıyorum
tavsiye ederim yerimseniben

canım merak etme,benim oğluşumun hep kıvrılır ama düzgün şu an.

Benim oglumunda kullakları kıvırıktı ama cok düzelmedi...:)

arkdaşlar konu eski ama ne kadar zaman sonra düzeldi sizinkiler...
benim oğlumun da kulagı kıvrık 45 günlük daha...

benim kızımındakulağı kıvrılıyor maalesef,sürekli kılağına nöbet tututyorum,uyurken,oynarken,emerken...şuan 4 aylık ve de daha düzelmedi,hatta sağ kulağı kepçe kulağa dogry gidiyor ve bu beni çok üzüyor.
sebebini buldum ! yumuşak yastık,kafa içine çökünce kulaak kıvrılıyor,suan pamıktan oldukça sert bir yastık yapım,biraz daha az kıvrılıyor,tavsiye ederim. a.s

arkadaşlar konuyu yineledim benim kızım 11 aylık ve halen düzelmedi üst taraf kıvrık kaldı canım çoksıkılıyor sizinkiler ne durumda düzelen varmı yada bu sorunu yaşayan.

benimde bi kulağımın kenarı kıvrık bu yaşa geldim hiç dert etmedim valla :) arada saçtan fırlıo tabi kulak ama :)

Benim görümcemin oğlunda öyle bir kulak vardıki dedim kesinlikle düzelmez.
Şimdi 4 yaşında hem kulağı düzeldi hem de diğeri ile aynı oldu.
Bence boşuna stres yapıyorsunuz. Düzeliyor çünkü.

Benim görümcemin oğlunda öyle bir kulak vardıki dedim kesinlikle düzelmez.
Şimdi 4 yaşında hem kulağı düzeldi hem de diğeri ile aynı oldu.
Bence boşuna stres yapıyorsunuz. Düzeliyor çünkü.

ayy canım işallah düzelir çünki ne bende nede babamızda kepçelik yok yüreğime su serptin işallah düzelir kızımın kulakları.çünkü okadar uğraştımki düzeltmek için yapmadığım şey kalmadı bir ay boyunca sürekli bandana taktım gece gündüz geçmedi baktığım zaman içim burkuluyor ilerde yaşantısını etkiler die düşünüyorum ben.

Back