• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kordonunda tek arter var ve aspirin kullanan var mı lütfen cvp

tubi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
12
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar 25 haftaık hamileyim ,ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunda tek arter olduğunu öğrendik, 2 li ve 3 lü testerimiz normal çıktı ama insan endişelenio, amniyosentez önerdi doktorum ama yaptırmadım snra başka bi doktora gittik bebğimin tek bu sorunu old. ve herşeyin normal old. söyledi inş da öyledir bana aspirin önerdi kanı mı sulandırmak için bebeğin daha ii beslenmesi için acaba kullanan var mı bi zararı olur mu kullanmaktan korkuyorum. kordonu tek arter li olan var mı cevap yazarsanız sevinirim

bende kullandım ama dr um vermişti demekki bebeğin daha iyi beslenmesine yarıyormuşş :) bizde herhangi problem olmadıı :)
inşallah sizdede olmaz arkadaşım :)

aspirin kanı sulandırdığı için kan akışı daha hızlı oluyo doktorlar o yüzden veriyolar aspirini böylece bebek daha kolay besleniyo gelişimi rahat oluyo için rahat olsun gebe kalan biçok kadına asprin veriyolar ben iki düşük yaptım bebekler gelişemiyodu doktorum bana şimdiden kullanmamı söledi hamile değilim ama iç dedi inşallah bebeğini sağlıklı şekilde kucagına alırsın

Back