bebeğimin kilosu normal mi? hadi kızlar bebeklerimizin kilo ve boylarını takip edelim

melike gxuxven

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
141
1
30 günlük bebeğimin kilosu 3.650 kg. boyu doğduğunda 52 cm di ama şimdi ne kadar bilmiyorum. doğum kilosu 3.350kg dı fakat doğumdan sonra 3.000 kg oldu. ilk bir hafta yeterli beslenemediği için eski kilosuna ulaşması uzun sürdü. sizce bir aylık bebeğin 3.650 olması nasıl, yeterli besleniyor mu? hadi siz de:emir_bebek: bebeklerinizin boy ve kilolarını yazın...

kızım su an 70 gunluk dogum kılosu 3300 boy 49 du bır hafta sonunda 3125 e dusmustu 1.ayında 4160 boy 52 ydı 2. ayında 5180 kg boy 57 cm bakalım bu ay nasıl olucak henuz ayın yarısındayız umarım kılo alımı dvm edıyordur sımdıye kadar cok normal dedı doktorumuz ama bu ay bana sankı cok almıyor gıbı gelıyor gaz sıkıntısı var son gunlerde cok fazla ve dogru duzgun emmıyor ozellıkle son gunlerde

kızım su an 70 gunluk dogum kılosu 3300 boy 49 du bır hafta sonunda 3125 e dusmustu 1.ayında 4160 boy 52 ydı 2. ayında 5180 kg boy 57 cm bakalım bu ay nasıl olucak henuz ayın yarısındayız umarım kılo alımı dvm edıyordur sımdıye kadar cok normal dedı doktorumuz ama bu ay bana sankı cok almıyor gıbı gelıyor gaz sıkıntısı var son gunlerde cok fazla ve dogru duzgun emmıyor ozellıkle son gunlerde

canım maşallah bebeğinin gelişimi gayet güzel umarım bir sorun yaşamadan bu şekilde devam eder. bebişini ve seni öpüyorum

benim kızım da ilk ay 600 gr almıştı fakat boyu 5 cm uzamıştı.sonra kilo alımı hızlandı ve şu anda tam 10 kg(maşallah) bu ay ek gıdalara başladık.bu arada kızım 20 ağustos doğumlu

benim oğlum doğduğunda 3220 idi..daha sonra 3080 e düştü..boyu da 52 cm idi..1. ayın sonunda 4750 oldu..boyu 60 cm..şuan 48 günlük..
Allahım tüm yavrulara sağlık ve huzur versin..

benim oğlum doğduğunda 3220 idi..daha sonra 3080 e düştü..boyu da 52 cm idi..1. ayın sonunda 4750 oldu..boyu 60 cm..şuan 48 günlük..
Allahım tüm yavrulara sağlık ve huzur versin..

maşallah yavruna canım benim, Allah sağlıklı büyümesini nasip etsin. bebişine ek mama veriyo musun? yalnızca emiyor mu?

bebeğin çok tatlı.güle güle büyüt.gelişimi normal.14 senelik anneyim tecrübe konuşuyor.bebişinin o güzel gözlerinden öpüyorum.

bazen gece yatmadan önce 30 cc mama veriyorum..çünkü akşama kadar sürekli emdiği için sütüm kalmıyor ve çok ağlıyor..o durumlarda dediğim gibi 30 cc veriyorum canım..

benim bebeğimde 6.5 aylık.6 aylıkken 8.400 dü kilosu boyu da 68 di.ama oğlum 2800 gr. kilo 45 cm boyla doğdu

benim oglusum 72 günlük 3.140 gram ve 51 cm dogdu bugün doktorda kontrolümüz vardi 5.710 gram ve 60 cm olmus allah hepimizin bebegine saglik sihhat hayirli uzun ömürler versin arkadaslar

benim oglum 39 gunlukken 4.610 gr di.yarin kontrolu var bakalim ne kadar almis su anda 72 gunluk.ama bu ay cok almadi gibi geliyor gaz sancilarindan dogru durust ememiyor yavrucak.aman saglikli olsunlarda onemli degil kilosu.

bugün oglumu dra götürdüm.tahmin ettgimi gibi bu ay az kilo almis.5.470gr 57 cm olmus.tum bebisler saglikli olsun insaallah.gerisi önemli degil.

X