Bebeğimin kilosu haftasına göre fazla

Nazime

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
42
16
8
29
Merhaba kizlar daha önce de yazmıştım gerçi ama o zaman çok ciddiye almamıştım, bebeğim 38 haftalık bu gün hastaneye gittim ve bebeğin karın bölgesinin başına göre ve hatta normale göre büyük olduğunu söyledi ,bebeğin karın bölgesi 39 haftanın uzerindeymiş ,kilosu 3.500 Gr bebek iriymiş böyle bı durumla karşılaşan var mı ,kilosu çok mu fazla ,karın bölgesinin büyük olması bebek için risk oluşturur mu, bunların hepsini çok merak ediyorum korkulucak bi şey var mı , şekerden de kaynaklanmış olabileceğini söyledi ama şeker testim de normal çıkmıştı yorumlarınız bekliyorum

Canım 38+2 de doğum yaptım. Doktor ultrasonda 3500 gördü bebeği.. +300 -300 olabilir dedi.. bebek 3950 doğdu 🤣 gayet de sağlıklıydı.. aşağı da doğabilirdi. Böyle şeyleri dert etme kendine..

3600 ölçüldü bir gün sonra sezaryende 3430 çıktı tam olarak. Doğumi nasıl planlıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle 3.5 kilo üzeri vajinal denemeyi düşünmüyordum. Ha millet 4.5 da doğurabiliyo ama benim psikolojik sınır burdaydı.

3600 ölçüldü bir gün sonra sezaryende 3430 çıktı tam olarak. Doğumi nasıl planlıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle 3.5 kilo üzeri vajinal denemeyi düşünmüyordum. Ha millet 4.5 da doğurabiliyo ama benim psikolojik sınır burda

Korkulacak bı şey yok öyleyse,benim ilk doğumum olacağı için nasıl gerçekleşeceğini bilmiyorum tabiki isteğim normal doğumdan yana ama iri olduğu için sezaryen olmak zorunda kalabilirmişim

Korkulacak bı şey yok öyleyse,benim ilk doğumum olacağı için nasıl gerçekleşeceğini bilmiyorum tabiki isteğim normal doğumdan yana ama iri olduğu için sezaryen olmak zorunda kalabilirmişim
Bebek sağlıklı olsun da şekli önemli değil. Benim sezaryen de çok iyiydi.

Ben
Maşallah, sezaryen miydi
Normal olmasını bekliyordum ama tansiyondan dokayı acik sezeryana alındım 😌 4 kiloya kadar normal doğuma sıcak bakıyorlar, geçerse tekrar değerlendiriyorlar annenin bebeğin durumuna göre.. sağlıkla kavuşun 🩵

Bu arada benim sezeryanım da çok rahat geçti, ağrım sızım sonrasında da çok az oldu.. hayırlısı olsun sizin için de..

Teşekkür ederim
Ben

Normal olmasını bekliyordum ama tansiyondan dokayı acik sezeryana alındım 😌 4 kiloya kadar normal doğuma sıcak bakıyorlar, geçerse tekrar değerlendiriyorlar annenin bebeğin durumuna göre.. sağlıkla kavuşun 🩵

Back
X