Cnm bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı bal koy günde üç defa yap tabi daha fazlada yapabilirsn. Ama müthiş bi hızla kilo yapıyo. Deneyip ve şaşıran çok oldu bende denedm on gün geridn gelen bebek 2 haftada on gün önde çıktı gelişimi ve ğç beş kişide kk de denedi ve geriden gelenler hep öne çıktı yani hızlı bi şekilde alsn istiyosn kesnlkle tavsiye ederm
Cnm bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı bal koy günde üç defa yap tabi daha fazlada yapabilirsn. Ama müthiş bi hızla kilo yapıyo. Deneyip ve şaşıran çok oldu bende denedm on gün geridn gelen bebek 2 haftada on gün önde çıktı gelişimi ve ğç beş kişide kk de denedi ve geriden gelenler hep öne çıktı yani hızlı bi şekilde alsn istiyosn kesnlkle tavsiye ederm
AYy çok sağ olun bal da var çok süper bi formulmus yaa benim bebek 1500gram ama kaynanam zayıf doğar deyip durdu içime dert oldu .Ondan kilolu olsun istiyorum. Kızım zayıf doğdu diye senin çocukların zayıf doğuyor dedi daha bir doğum yaptığım halde.zoruma gitti o yüzden.Çok teşekkür ederim denicem
Fındık badem ceviz muz bol tüketin et seviyosanız haşlanmış olarak tüketin.Bide şuan 1500 olması az degil son haftalar hızlı kilo alır bebekler.Benim şeker toleransım çıktıgı için yediklerime dikkat ederek 36 haftaya kadar geldim ve dikkat etmeyi bıraktım 38 haftalık doğum yaptıgın halde 3470 gr doğdu oğlum.40 haftayı doldursa 4 buçuk falan olurdu.