Bizim doktorumuz yoktu başkasına gittim ona da sormadım. Birden bu kadar düşmesi normal gelmedi tedirgin oldumHemşire normal demiş, çocuk doktoru ne diyor doktorun dediğine göre yorum yapmak lazım kilo almış kısmı sana göre bana göre olmaz ki
Şu an ki kilosu kaç?Bizim doktorumuz yoktu başkasına gittim ona da sormadım. Birden bu kadar düşmesi normal gelmedi tedirgin oldum
6800 şuam ama açıkçası ben en az 7 bekliyordum sizinki kaç?Şu an ki kilosu kaç?
Benim oğlanda 4 aylık
Bizim 7100 şu an ebemiz bir tık fazla dedi seninki normal olan, ay analar hep evham ya kız çok güzel çocuğun kilosu6800 şuam ama açıkçası ben en az 7 bekliyordum sizinki kaç?
Biliyormuşsunuz işte. Aylık alımları fazla iyiymiş. İnsan alışıyor o sayılara. Takmayın. Maşallah sütünüz yaramış.Öyle diyorlar ama birden bu kadar çok düşmesi bana normal gelmedi
Açıkçası ben şuan kaç kilo olduğuna değil ayda kaç gr aldığına odaklanmış durumdayım. O taraftan bakınca da çok az geliyorBizim 7100 şu an ebemiz bir tık fazla dedi seninki normal olan, ay analar hep evham ya kız çok güzel çocuğun kilosu
Aşkım bana göre de oğlan çok kiloluŞuan boğazı iltihaplanmış pek emmek istemiyor inşallah daha fazla zayıflamaz offf bin tane şey düşünüyorum yaa
Açıkçası ben şuan kaç kilo olduğuna değil ayda kaç gr aldığına odaklanmış durumdayım. O taraftan bakınca da çok az geliyor
3.aydan sonra bebek kesintisiz 8 saat bile uyuyabilirmiş zaten acıksa uyanır yani aç kalıyodur diye düşünmeyin bence, ayrıca kilo alımı da gayet normal geldi bana, hasta olunca da kilo veriliyor yani başka bebeklerle kıyaslamaya yapmayın bence, benim oğlum 18 aylık 11 kilo, o kadar hareketli ki çok güzel yemek yemesine rağmen kilo almıyor aylardır aynı yerdeyiz.Bide bazen 3-4 saat kesintisiz gündüz uykuları oluyor büyüdüğünü acıkınca uyanacağını düşündüğüm için uyandırmıyorum aç kalmıyordur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?