• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin karaciğer enzimleri yuksek

3 yaşındaki oğlumda yaşadık. Şu an herhangi bir sıkıntısı enfeksiyonu varsa bu enzimler yükselir telaşlanmayın ama yinede kontrol ettirin. Bizim anormal bir yükseliş vardı 10 katına çıkmıştı ve yatış verildi. Organlara zarar verecek boyutta denildi gözetim altında tutuldu. Organlar kontrol edildi sağlamdı. Enfeksiyon sebebiyle denildi.

Bizimde yuksek cikmisti cok sukur bir sorun cikmadi yakinlarda grip soguk alginligi gibi bi rahatsizlik geçirdiyse yuksek cikabiliyor ultrasonda bakildi sorun yok dendi

3 yaşındaki oğlumda yaşadık. Şu an herhangi bir sıkıntısı enfeksiyonu varsa bu enzimler yükselir telaşlanmayın ama yinede kontrol ettirin. Bizim anormal bir yükseliş vardı 10 katına çıkmıştı ve yatış verildi. Organlara zarar verecek boyutta denildi gözetim altında tutuldu. Organlar kontrol edildi sağlamdı. Enfeksiyon sebebiyle denildi.
Enfeksiyonu buldular mı

merhaba 4 yaşında oğlumun AST ALT yüksek çıktı vücutta döküntü şikayetiyle gittik 10 gün sonra tekrarliyicaz ama ben cok korkuyorum normal değer 50 mis bizde 132 neden olur google da hiç iyi şeyler yazmıyor 😢

Bebeğim grip oldu bir hafta sonra 6 aylık aşısı yapıldı ve grip devam etti çocuk Dr na götürdüm kan değerlerine bakalım dedi Bebeğimin Enzimleri ve B12 yüksekliği çıktı dört gün sonra tekrar kan verdik enzimleri düşme var dedi Dr tekrar kan vereceğiz çok korkuyorum aşı Enzimleri yükseltir mi acaba

Ciğerlerde enfeksiyon da vardı ikinci tahlilde enfeksiyon azalmıştı kızlar başına gelen var mı internete bakıyorum çok kötü şeyler yazıyor

Back
X