- 16 Nisan 2010
- 252
- 134
- 323
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Talasemi ise başka kan değerleri de sıkıntılı çıkabilir ama kesin tanı elektroforezle konuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mcv 70 en düşük 74 diyo ferritin 21.6 onunda aralığı 22-322 çıkmışMerhaba dut pekmezi değil keci boynuzu pekmezi verin çok düşük kanı kac
Benim oğlumun da dusuktu 8 aylıkken ama kötü bişey dememisti doktor 3 ay geçti baktırmadım dahaMcv 70 en düşük 74 diyo ferritin 21.6 onunda aralığı 22-322 çıkmış
Kızlar merhaba bebeğim bir yaşında bugüne kadar yapılan tahlillerinde demiri hep düşük çıktı depoları boş dedi dr pekmez annem kendi yaptığı dut pekmezini veriyorum bi tatlı kaşığı sonra kan damlasini düzenli veriyorum 3 ay sonra tekrar bakalım değer yükselmezse talasemi için yönlendiririm dedi çok korktum bi kan hastalığımıs ilk defa duydum anne ve babadan geçermiş kalıtsal olarak ama eşimle bendede yok sukurler olsun kızlar başka ne yapabilirim ne yedirmeliyim lütfen konum bi süre taşınmasın çok üzgünüm
Toz olan,nutrigen ferromixin diye bir sey var. Yiyecegine katip veriyorsunuz. Dis boyama mide bulandirma vs olmuyor . Bi deneyin isterseniz..Toz olanı bilmiyorum ki doktora hep kusturuyor dedim ama içirmeye gayret et dedi
Aslında bulunduğum ilddde pek bı iyi doktor yok bı gidemedim de fakülteye
Tekrar sorayım doktora toz olanını teşekkür ediyorum
Toz olan,nutrigen ferromixin diye bir sey var. Yiyecegine katip veriyorsunuz. Dis boyama mide bulandirma vs olmuyor . Bi deneyin isterseniz..
Toz olanı bilmiyorum ki doktora hep kusturuyor dedim ama içirmeye gayret et dedi
Aslında bulunduğum ilddde pek bı iyi doktor yok bı gidemedim de fakülteye
Tekrar sorayım doktora toz olanını teşekkür ediyorum
1 yaşlarındalar şimdi Alcam inşallah eczanedenevet toz olanı var
kan damlası bebeklerin dişi çıktıktan sonra dişlerine leke yapabiliyor
damla verdikten sonra dişlerini silmek gerekiyor
onun yerine bir de toz veriyorlar. bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama püresinin üstüne serpiştirerek veriyorsunuz.