eylül canım.mesajlarını okuyunca inan neler hissettim yazamıyorum bile,bende yaşadım seni çok çok iyi anlıyorum.......neler yaşadın neler hissettin herşeyi çok iyi anlıyorum.ama bizler inançlı insanlarız herşeye olduğu gibi bu yaşadığımız en zoru olsada hiç isyen etmedik biliyorum sende etmedin.üzüntünü tüm kalbimle paylaşıyorum canım.ama dualarım seninle ve inanıyorum rabbim senden aldığı evladının yerine o duyguyu sana yaşatacak hemde en kısa sürede.rabbim eşine ve sana huzur mutluluk sağlık versin bebeğiniz size gelecek canım benim.dualarımdasın.
eylülcüm senin yaşadıklarını yaşadım bben de ilaçla 1 yıl sonra hamile kalmıştım heyecanla dr gittim dr önce göbekten baktı kese vardı kalp atışı yoktu 7 haftalıktımo zaman 2 hafta sonra gel belki geç döllenmiştir dedi orada ağlamaya başladım ama ordan çıkınca hıçkırıklra boğuldum bütün gün ağladım 2 hafta sonra gittiğimde bebeğimin kesesi bozulmaya başlamıştı hala sesi yoktu bir hafta bekleyelim dedi bir hafta sonra bebeğimin kesesi iyice bozulmuştu artık ümit kalmamıştı benim göğüslerimin ağrısı gitmiş mide bulantılarım geçmişti tiksinmem yoktu anlamıştım ben ama yanlış anlamayı dilemiştim
temmuz 10 da aldılar beni kendime geldiğimde içimde büyük bir boşluk vardı hala içim acıyor şimdi kalsaydı 8 aylık olacaktı olamadı oysa ne hayaller ne umutlar ne heyecanlar kurmuştum kafamda olmadı
geçmiş olsun acını yaşa ağla ağla içini boşaalt yoksa yaran hep kanıyor acını paylaşıyorum bunu bil
Vajinal ultrason muydu?6+3 te kalp sesi duyuluyormuymuş
öncelikle bu net kesin mi yaniiii
dr da ne demiş öyle duymamaız lazımdı die :S:S
Cnm bende 7+ 2 yim dün gittik benimde duyulamadı...
çok küçük daha dedi dr
ve sıkışmadan gitmişim dr nie böyle geldin duyulmaz dedi
sende tuvalalete sıkışmadan gittiysen duyulmamaış olabilir
Kolay yazması bize göre hep derim....ama
Allah yardımcın olur inşallah
Endişeli geçridigin son günler olur inşallah
p tesi ya az klamış işte şunun şurasında kaç gün var ki
ama o zamanda az haftalık oluyor
yani benim kafam karıştı herkes bişey diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?