Canım inşallah pazartesi duyarsın sesini.Bunları ağlayarak yazıyorum yaşadıklarımı hatırladım.Ben de kalp atışlarının durduğunu öğrenince mahv olmuştum.Hatta olmek bile istemiştim.Ama demek kaderizmizde varmış bir tanem.Sakin olmak ve hayata kadere boyun eğmemek gerek canım .Sabırlı ve sakin ol bir tanemm..
Ama yine de beklemek gerek her şey ola bilir inşallah duyulur sesi hayatımm inşallah.Dualarım seninle..
Merhaba canim.. Oncelikle insallah doktorun yaniliyordur insallah kotu birsey degildir. Benim tuhafima giden,7 haftada kalb atisi dinletiliyormuki?? Bende 7. haftamdsa igtmistim,ama bize dinlettirmedi,ultrasondan gozlemledi,ultrason goruntusunde kalb atimi yokmuydu??
CUnki normalde gozukuyor,ben gormustum attigini dinletmesi sart degilki bildigim kadariyla..?????
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...p-atislarini-kacinci-haftada-duyuyoruz-4.html
Canim kendini bosuna üzme ..
8. haftaya kadar duymayanlar cikabiliyorr ..
Bir baska doktora da danismadan sakin kürtaj olma derim benn ..
Rabbim yardimcin olsun ..
Insallah bebisin gec de olsa gelisimini devam ettiriirr .
canım ablacımm topiğini görüncee inan ki çok üzüldümmm....sorun hakkında bişey bilmiyoruymm ama innşş p.tesii kalp atışlarını duyarsın.....dualarım seninleee ablacım.....
ümidini yitirme yinedee...gün doğmadan neler doğarmışş......inşş p.resi senin günün olur vee bizee bebeğimin kalp atışlarını duydumm yazısını yazarsın.....
eylülcüm canım ya ne diceğimi bilemedim.seninle benim aramda 1 gün var sadece benim dr.beni ayın 1inde çağırdı,ondan önce gitmek istedim bayrama denk geliyor diye.ama kabul etmedi.demekki kalp atışını dinlemek için daha elverişli bir zaman diye düşündüm.sen bence bu haftada kesen için gitmen lazımdı 1 hafta sonrada kalp atımı için acaba erkenmi oldu canım ya.bence pazartesi farklı dr.git inşallah bir yanlışlık vardır.dualarımdasın.
eylül çok üzüldüm arkadasım inşallah pazartesi günü hersey değişir lütfen üzülme allah yardımcın olsun.bak geç duyan arkadaslar yazmıslar inşallah seninkide öyledir.dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?