- 26 Haziran 2024
- 115
- 39
-
- Konu Sahibi tatlibirisi
Rabbim bu süreci atlatıp sağlıklı bir gebelik yaşamanızı nasip eder inşallah28 mayıs transfer tarihim. 7+5 bugün bebeğimin kontrolüne gittik ve kalp atışının 4-5 gün önce durduğunu ve bebeğimin gelişmeyi bıraktığını öğrendim. YI KIL DIM. o kadar emek o kadar acı o kadar stres.. maddi manevi yıprandık. üstelik dondurulmuş embriyomda kalmadı. Kürtaj için gün bekliyorum karnımda ölü bebeğmle. Hayat çok acımasız ..
Sizi çok iyi anlıyorum geçen sene 29 Mayıs'ta transfer olmuştum. Aynı sizin gibi 7+5 te gittim. Kalp atışı durmuş üstelik ikinci kesede oluşmuştu. Geçen sene bu günlerde kürtaj olmuştum.28 mayıs transfer tarihim. 7+5 bugün bebeğimin kontrolüne gittik ve kalp atışının 4-5 gün önce durduğunu ve bebeğimin gelişmeyi bıraktığını öğrendim. YI KIL DIM. o kadar emek o kadar acı o kadar stres.. maddi manevi yıprandık. üstelik dondurulmuş embriyomda kalmadı. Kürtaj için gün bekliyorum karnımda ölü bebeğmle. Hayat çok acımasız ..
Allah kalbine ferahlık versin.3 defa aynı sonuçla evime dönüp,ölü bebeğimle geceyi bitirip sabah kürtaja gittim28 mayıs transfer tarihim. 7+5 bugün bebeğimin kontrolüne gittik ve kalp atışının 4-5 gün önce durduğunu ve bebeğimin gelişmeyi bıraktığını öğrendim. YI KIL DIM. o kadar emek o kadar acı o kadar stres.. maddi manevi yıprandık. üstelik dondurulmuş embriyomda kalmadı. Kürtaj için gün bekliyorum karnımda ölü bebeğmle. Hayat çok acımasız ..
hayır hala da anormal hiçbir belirti yokHiç hissetmediniz mi ağrı kanama vs gibi şeyler?
Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşallah, kendinize iyi bakın…
acınızı yeniden hatırlattığım için çok üzgünüm. be yapacağımı bilemedim canımın acısı kürtajın korkusu derken buraya yazdım. inşallah Allah kimseye annelikle ilgili acılar yaşatmasınSizi çok iyi anlıyorum geçen sene 29 Mayıs'ta transfer olmuştum. Aynı sizin gibi 7+5 te gittim. Kalp atışı durmuş üstelik ikinci kesede oluşmuştu. Geçen sene bu günlerde kürtaj olmuştum.
Sanki yeniden o güne gittim. Rabb'im güç kuvvet versin size. Unutulmuyor ama zaman geçince acısıda hafifliyor. İnşallah kucağımız tez zamanda dolar
hayır hala da anormal hiçbir belirti yok
Ben devlette kürtaj olmuştum. İyi mi ettim kötü mü bilemedim ama ilaçla düşürüp oyle kürtaja başladılar. Canım yanmadı desem yalan olur ama çok zarar vermedik zaten düşürdün dediler bana.acınızı yeniden hatırlattığım için çok üzgünüm. be yapacağımı bilemedim canımın acısı kürtajın korkusu derken buraya yazdım. inşallah Allah kimseye annelikle ilgili acılar yaşatmasın
Benim üstümdeki ağırlık geçmişti sabahına doktora gidince durmuş dedi. Çok sonra anladım. Ama dört beş gün sonra kürtaja aldılar beni. Ve taş gibi olmuştu kasığımhayır hala da anormal hiçbir belirti yok
belki çok küçük olduğu içindir bilmiyorumAma nasıl olur bana doktorum anormal bir durum olursa vücut tepkime gösterir diyordu…
Neyse yaranızı iyice deşmeyeyim…
Rabbim kucağınızı doldursun
beni kürtaja almaları da 4-5 gün sürecek muhtemelen çünkü araya bide haftasonu girdi.Benim üstümdeki ağırlık geçmişti sabahına doktora gidince durmuş dedi. Çok sonra anladım. Ama dört beş gün sonra kürtaja aldılar beni. Ve taş gibi olmuştu kasığım
Doktor tekrar bakacak . Büzüşme varmı diye . Ondan sonra kürtaja alıyorlarbeni kürtaja almaları da 4-5 gün sürecek muhtemelen çünkü araya bide haftasonu girdi.
Kanamanız falan oldu mu? Kanama olursa iyibeni kürtaja almaları da 4-5 gün sürecek muhtemelen çünkü araya bide haftasonu girdi.
kanamam ve ağrım yok kese de bi anormallikte yok sadece kalp atışı durmuş ve bebeğin gelişimi 1 hafta önceki kontrolümdeki gibi kalmış.Kanamanız falan oldu mu? Kanama olursa iyi
Alttan kontrol etti değil mi?kanamam ve ağrım yok kese de bi anormallikte yok sadece kalp atışı durmuş ve bebeğin gelişimi 1 hafta önceki kontrolümdeki gibi kalmış.
acınızı hatırlattığım için kusura bakmayın. benim de 2. acım bu. ilki normal gebelikle kalp sesini duymadan düşük yapmıştım. eşimle birbirimizi teselli edecek gücümüz kalmadı artık sadece birbirimize bakıp ağlıyoruzOcak ayında aynı haberle yıkılmıştım. Normal yolla olmuştu. Ama doktorun "fka negatif" dediği an nasıl dünyanın başıma yıkıldığını hatırlıyorum. O kadar ağlamıştım ki.. O her şeyde dik duran eşim diz çöktü bağıra bağıra ağladı. "Elimden bir şey gelmiyor, çaresizim, ne olur ağlama" dedi. Çok zor günlerdi. Zaman iyileştiriyor. Ara ara aklıma geliyor. Ağlıyorum. Şu an sizi hiçbir şey teselli edemez. Allah güç kuvvet versin. Bana "%99 kromozom anomalisi olduğu için kalbi durdu. Şimdi durmasa ikili testten sonra engelli bir bebeğin olacak, hamileliği sonlandırmak ister misin diye soracaktık" dediler.
evetAlttan kontrol etti değil mi?