Merhaba..ben maalesef ilk gebeliğimde 10 haftalık iken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim

( o hafta ikili test için gitmiştim ama ultrasonda maalesef bebeğimin kalp atışını alamamıştık..o anki duygularımı anlatamam kalbim duracak gibiydi hiç bi ses gelmiyodu ve dr sürekli makineye bakıp düğmelere basıp sessiz bi şekilde bakıyodu ekrana defalarca..zaten hemen eşimle anlamıştık kötü bişey olduğunu..ve ardından maalesef kürtaj..o günler çok üzülmüştük allah kimseye yaşatmasın..
Ama kendini manevi yönden güçlü tutarsan yani istersen hergün ultrasona gir, dr un odasından hiç çıkmasanda kimsenin elinde olan şeyler değil bunlar canım.o yüzden kendini yiyip bitirmene ve gereksiz stresler yaşamana gerek yok..sonuçta bazılarımızın başına gelen seninde başına gelecek diye bişey yok biliyorsun..yani herşey allahımızın takdiri, o neyi nasıl isterse öyle olur.aklına kötü şeyler geldiğinde; hayırlısı, rabbim bilir deyip rahatla..tabiiki bol bol dualarını et.kötü şeyler düşünme.pozitif ol ki bebişinde stresli olmasın.
Ben şuan tekrar hamileyim şükürler olsun..12.haftamdayım..ve ben hep pozitif olmaya çalışıyorum.tek bi korkum oluyor istemeden.her ultrasona girdiğimde kalbim hızlanıyor.ilk bebeğimizi ultrasonda kalbini duyamadığımız için ister istemez korku basıyor içimi.ama çabuk toparlıyorum yani biliyorumki herşey rabbimizden..ne olursa olsun..sende rahat ol boşuna kendini üzme ve gebeliğinin tadını çıkar olurmu..nacizane tavsiyelerim..yerimseniben[/QUOT
bana moral vermek adına yazdıkların için çok teşekkürederim canım ama senin yaşadıkların içinse çok üzüldüm,İnşaallah bu sefer sağlıkla doğurursun kuzunu.mecburiyetten biraz fazla iş yapsam yada yorulsam bu sefer endişeye kapılıyorum acaba bebeğime birşey olmuşmudur diye,kendime kızmaya başlıyorum,doktora hergün gidemem,zaten doktor fobim başladı,adımımı doktor muayehanesine atar atmaz kalbim küt küt atıyor,hamileliğimin ilk zamanlarındada olumsuz şeyler yaşamıştım çünki,of of mafoldumben