Bebeğimin kalbi durursa nasıl anlarım lütfen yardımcı olun

Bende de başından beri leke problemi var. Umarım bende o güzel günleri yaşarım. Maşallah cinsiyeti ne özel değilse

Bende de başından beri leke problemi var. Umarım bende o güzel günleri yaşarım. Maşallah cinsiyeti ne özel değilse
Neden lekelenme var doktorun ne dedi
Bu arada benim tam 14.haftada kesildi ya miyomdan kaynaklı bi kanamaydı o yüzden 1 ay sürdü ya da kanama alanından kalan aktif olmayan kandı neyse ki durdu Allah tekrar göstermesin inşallah senin de geçer. 4.aya girdiğinde kanamalar duruyormuş genel olarak öyle duydum. Kızmış cinsiyetimiz

Amin
Yani 4. Haftada bildiğin kahve leke geldi adet Olcam sandım hamile imisim. Sonra 5. 6. Haftada sadece bir kez akıntı seklinde geldi 7. Haftada 2 3 kez akıntı şeklinde 8. Haftada 3 günde bir ama az az geliyor akıntı şeklinde duruyor. Kanama alanı yok herşey normal bebek turp gibi diyor. Ama sorun ne bilmiyorumm. Birde bebek iki gün önden gidiyordu iki gün geriye düşmüş doktor çok normal 1 haftayı normal kabul ediyoruz önde arkada dedi ama içim içimi yiyor. Sizde oldumu yada olan duydunuz mu hic

Hafta da iki ultrason bebeğe zarar verir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…