• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kalbi atmıyor.lütfen yardım

melissatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
61
4
86
İstanbul
renkli ultrason dobler cihazını nereden bulabilirim.hangi hastanelerde var acaba.?arkadaşlar bugün bebeğimi gördüm.ama kalp atışı alınamadı.gelişmesi durmuş.kürtaj diyorlar.son bir umut olarak renkli ultrason dobler cihazı ile baktırmak istiyorum.lütfen bana yardım edin.çok acı çekiyorum.karnımda bir bebek var ama ölü ve bunu kabul edemiyorum.?neden.?herşey iyiye giderken neden.?neden kalbi atmadı.canım yanıyor.ve paylaşabileceğim sizden başka kimse yok.sizlerin desteğine çok ihtiyacım var.benimle aynı durumu yaşamış olanlar lütfen benimle paylaşın.lütfen

Son düzenleme:
canım benim çok üzüldüm acın çok büyük bende kontrole gittiğimde 35 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.Senin kaç haftalık.daha çok küçük galiba.Canım kendini topla hadi hiç kolay deil ama 3 ay olacak Rabbim yardımcın olsun.Nedenini sorgulama Allah nasip ederse hiçbirşey doğmasına engel olamaz ama ömrü yoksa yapacak bişey yok arkadaşım.Dua et Rabbimden yardım dile.

canım benim çok üzüldüm acın çok büyük bende kontrole gittiğimde 35 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.Senin kaç haftalık.daha çok küçük galiba.Canım kendini topla hadi hiç kolay deil ama 3 ay olacak Rabbim yardımcın olsun.Nedenini sorgulama Allah nasip ederse hiçbirşey doğmasına engel olamaz ama ömrü yoksa yapacak bişey yok arkadaşım.Dua et Rabbimden yardım dile.

ikiniz içinde çok üzüldüm.cnm normal usg de kalp atışı yoksa bu doğrdur renkli dopler falan daha farklı bişi göstermez.ama içim rahat etsin diyorsan hemen hemen özel hast tümünde var.
35 haftalık bebeğin kalbi neden durmuş cnm araştırıldımı,sen bişiler hissetmşmiydin.
bende 35 hf hamileyim 2.oğlum olacak nasipse ama endişeliğim çok sık duyar oldum bu tatsız olayları.rabbim birdaha yaşatmasın.

çok ama çok üzgünüm.kendimi toparlayamıyorum.çok acı ve çok zor.içimde bebeğim var ve ben onu ölü olarak taşıyorum.yarın tekrar doktoruma görüneceğim.ve kürtaj tarihi belli olacak.sizlerle paylaşmak iyi geliyor.beni en iyi siz anlarsınız.benim bebeğim 9 haftalık ama 7 haftalık çıkıyor ultrasonda 2 haftada gelişimi durmuş.renki ultrason dopler cihazı ile tekrar baktırmak istiyorum.ama nerede hangi hastanede de var bilemiyorum.senin yazılarını gözyaşlarım içerisinde okudum.çok acı.başın sağolsun.ne diyeceğimi bilemiyorum.içim acıyor

ikiniz içinde çok üzüldüm.cnm normal usg de kalp atışı yoksa bu doğrdur renkli dopler falan daha farklı bişi göstermez.ama içim rahat etsin diyorsan hemen hemen özel hast tümünde var.
35 haftalık bebeğin kalbi neden durmuş cnm araştırıldımı,sen bişiler hissetmşmiydin.
bende 35 hf hamileyim 2.oğlum olacak nasipse ama endişeliğim çok sık duyar oldum bu tatsız olayları.rabbim birdaha yaşatmasın.

Rabbim doğmuş ve doğacak yavrunu sana ve eşine bağışlasın inşallah.Otopsiye gönderemedim kıyamadım ama kalpten kaynaklı büyük ihtimal dedi bu haftalarda genelde kalp sorunu diyolarmış ama taktir ilahi elden bişey gelmez.4 ocakta kontrolde kalp atışını nst de duyamadılar 1 hafta önce hareketleri azaldı ve doktora gittim nst ye yatar yatmaz tekmelemeye başladı 2 gün hareket etmeyen oğlum hareket etti.Sonra yine az az hareket etti ama kotrole gittimde 24 saat olmuş vefat edeli dedi doktor.Kan pıhtılaşmasına ve kromozom incelenecek bende.Aslında düşünsene birkaç gün içinde herşey nasılda deişiyo Onun ömrü bu kadarmış 3 ay olacak ve inan bana çook zor.Rabbim kimselere yaşatmasın tüm evlatları doğmuş doğmamış korusun rabbimm.Allaha emanet olun

Sağol canım Rabbim sevdiği insanlara acı yaşatır sevdiğini yanına alır bunu biliyosundur.Bunları düşün dua et.Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez ve sen çok güçlüsün günü haftası ne olursa olsun ölümün her türlüsü acı Hadi canım topla kendini evinde yalnızsan annene git yada annen gelsin ama yanında birileri olsa daha ii olur senin için toparlan arkadaşım

bende 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktorum gelişimi çok geri ama hani varya neydi o bişey yüzük müdür nedir onu gördüm dedi bir şans daha vermeye değer dedi cuma tam 7 haftası doluyor ve ben daha yeni yeni yemek kokularından tiksinir oldum bu iyiye mi işaret yoksa psikolojik mi bilemiyorum ben Allah'a güveniyorum o verirse kimse engel olamaz dünyaya gelmesine cuma kontrolum var bakalım ne diyecekler

çok teşekkür ederim.eşim yanımda ama o da benim kadar çok üzgün.annem farklı bir şehirde.işyerimde arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.söyleyecek gücüm yok.1-2 gün içinde kürtaj olacağım.bundan da çok korkuyorum.2.kez anne olabilecekmiyim.?yüce rabbim nasip ederse tekar anne adayı olursam tekrar aynı sorunla karşılaşabilirim.bunların hepsi beni çok korkutuyor.kafam allak bullak.rabbim güç ver bana.nasıl atlatacağım.desteğe ihtiyacım var.

bende 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktorum gelişimi çok geri ama hani varya neydi o bişey yüzük müdür nedir onu gördüm dedi bir şans daha vermeye değer dedi cuma tam 7 haftası doluyor ve ben daha yeni yeni yemek kokularından tiksinir oldum bu iyiye mi işaret yoksa psikolojik mi bilemiyorum ben Allah'a güveniyorum o verirse kimse engel olamaz dünyaya gelmesine cuma kontrolum var bakalım ne diyecekler
canım benim yazdıklarım seni etkiilemesin.yüzük dediği yolk sac tır.o bendede görüldü.yol sac varsa embriyoda var demektir.senin SAT tarihin kaç.?yemek kokularından tiksinmen iyiye işaret kalp atışları 8.hatta 9.haftalarda bile duyulabiliyor.üzülme.geç döllenme olmuştur.tedavi ile oluşan gebeliklerde geç duyulabiliyor kalp atışı.doktor gelişimini geri diye neye göre karar verdi.yani kaç haftalık görünüyor bebişin.inşallah cuma kalp atışını duyarsın.allahın izniyle

geri olmasını sadece kalp atışları olmadığına bağladı ben aslında 2 farklı doktora gittim
ilki beni çok üzdü ümitsizce konuştu gelişimi geri çünkü kalp atışı olması lazımdı yok dedi 5 subat benim SAT sonra ertesi gün başka doktora gittim oda ben o simgeyi gördüm dedi ümit var dedi son bi kaç gündürde yemek kokularından iğrenir oldum daha önce olmuyodu şimdiki doktorum bizimde yanılma payımız oluyo dedi önümüzdeki hafta tekrar gel bir bakalım dedi birde benim sol tarafta kist olusmu bunun bebeği beslemek için oluştuğunu sylemişti ilk doktorum
ben bu konuda tedavi görmedim daha önce ama doğum kontral hapı kullanıyordum bununla alakası olduğunu zannetmiyorum Allah hepimze yardımcı olsun

--------------------------------------------------------------------------------
öNCELİKLE BANA CEVAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM MELİSSATM
Geri olmasını sadece kalp atışları olmadığına bağladı ben aslında 2 farklı doktora gittim
ilki beni çok üzdü ümitsizce konuştu gelişimi geri çünkü kalp atışı olması lazımdı yok dedi 5 subat benim SAT sonra ertesi gün başka doktora gittim oda ben o simgeyi gördüm dedi ümit var dedi son bi kaç gündürde yemek kokularından iğrenir oldum daha önce olmuyodu şimdiki doktorum bizimde yanılma payımız oluyo dedi önümüzdeki hafta tekrar gel bir bakalım dedi birde benim sol tarafta kist olusmu bunun bebeği beslemek için oluştuğunu sylemişti ilk doktorum
ben bu konuda tedavi görmedim daha önce ama doğum kontral hapı kullanıyordum bununla alakası olduğunu zannetmiyorum
Allah hepimze yardımcı olsun

--------------------------------------------------------------------------------
öNCELıKLE BANA CEVAP VERDıĞıN ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıM MELıSSATM
Geri olmasını sadece kalp atışları olmadığına bağladı ben aslında 2 farklı doktora gittim
ben bu konuda tedavi görmedim daha önce ama doğum kontral hapı kullanıyordum bununla alakası olduğunu zannetmiyorum
Allah hepimze yardımcı olsun
senin telaşlanman için çok erken.sen SAT a göre henüz 6+4 isin.kalp atışları en erken 6+5 te duyuluyor.daha senin 1 haftan var.duymak için üstelik yolk kesende görülmüş.hiç merak etme herşey yolunda görülüyor.
Allah hepimize yardımcı olsun.gelişiminin geri olmasını nereden çıkardı doktor neye göre karar verdiki.bu doktorlar varya yani bazıları kötü haber tellakları.nasıl bu kadar rahat söylüyorlar.benim doktorda medical parkta bayan doktor.bebek ölmüş almamız gerekiyor.kürtaj yapalım .tamam odadan çıkabilirsiniz dedi.ya bu kadar kolay onlar için.ben şok halindeyim.o an ölmek istedim.kadın bana ve eşime odadan çıkabilirsiniz dedi.şoku atlatmam için 2 dk bile süre vermedi.insanlık kalmamış hakikatten.yemek kokularından tiksinmen iyiye işaret.merak etme.

arkadaşlar kürtaj olmam lazım.bebeğimi benden alacaklar.daha önce kürtaj olan arkadaşlara sesleniyorum.ne kadara yapılıyor.özel hastane yada muayehanelerde.lütfen paylaşn benimle.

sağol canım beni çok rahatlattın bugünde zaten midemi hç iyi hissetmiyorum
ınşallah Allah en kısa zamanda sana dünyanın en güzel bebeğini kucağına almanı nasip eder nerde oturduğunu bilmiyorum ama medicine hospital a devam ediyorum ben ordaki doktorum bayan ve daha insancıldı bana ümit yok demedi en azından sende bi telefonla görüş istersen yada ben cuma gdicem senin için sorarım tabi benim ne olacağımda belli değilye ama istersen sana zararı yoksa bekle kendiliğinden düşsün
bide unutmaki kromazom bozuklukları olduğunda Allah tarafından doğanın gereğince bebekler düşüyomuş ben hep kendimi böyle teselli ediyorum bence sende öyle düşün
benim yengem doğumuna az kalmıştı bebeği karnında öldü çok üzüldü çok sarsıldı ama daha sonra Allah onlara çok güzel bir kız çocuğu verdi öyle tatlıkı anlatamam bütün sülalenün maskotu gibi çocuğu sokağa çıkartsak bile herkes hayran kalıyo
insallah Allah sana nasip eder bu mutluluğu
seninki ne kadar oldu yani kaç haftalık

merhaba ecehatun sanırım aynı zamanda da meslektaşız.ben bahçelievler tarafında oturuyorum.sende medicana bahçelievlere mi gidiyorsun yoksa.?verdiğin ümit dolu sözlerden dolayı çok teşekkür ederim.ben bugün tekrar bir doktora göründüm.çok güvendiğim bir doktor.o da bana kürtaj olmam gerektiğini söyledi.ben 9 haftalıktım.bebeğin gelişimi durmuş 2 hafta önce.kalp atışı alınamadı.cuma günü sanırım operasyon olacak.alınması lazım çünkü zaman geçtikçe bebek anneyi zehirliyebiliyormuş.ve düşük yapmak çok zor.ağrılı ve kanamalı.ve içinde parçada kalabilir.bunun için kürtaj en iyi çözüm gibi geliyor bana.allah bana ve benden başka kimseye böyle bir acı göstermesin.çok acı canım.hemde çok.içim yanıyor.nasıl atlatacağım bilmiyorum.sana gelince sen kendini boşa üzüyorsun.senin herşeyin normal gidiyor.merak etme.kalp atışlarınıda duyacaksın bebişin.Daha çok erken .inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.inşallah bende rabbim benden alıyorsa bebeğimi bir hikmeti vardır.benimde tekrar anne olmamı nasip eder inşallah amin.
sen hiç üzme kendini.ben bir öğrencime sinirlendim.aynı günün gecesi kanamam oldu.ve sanırım o gün bebeğimi kaybettim.Moral çok önemli .moralini güçlü tut.bebişinide üzme tatlım.herşeyin yolunda.miğde bulantın var.sağlıklı gidiyor her şey.beni gelişmelerden haberdar et lütfen.

Son düzenleme:
arkadaşlar kürtaj olmam lazım.bebeğimi benden alacaklar.daha önce kürtaj olan arkadaşlara sesleniyorum.ne kadara yapılıyor.özel hastane yada muayehanelerde.lütfen paylaşn benimle.

çok geçmiş olsun.ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.sonra tekrar hamile kaldım o da 21.haftada alınmak zorunda kaldı.allah daha beterinden korusun napalım kader.çok üzmemeye çalış kendini.bir dahakine inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
ben ilk kürtajımı amerikan hastanesinde olmuştum.özel sigortam olduğu için bişey ödemedim ama 1500 tl olduğunu biliyorum.kesinlikle iyi bir doktor tarafından ve hastane koşullarında yapılması gereken bi işlem çok da basit hiç korkma.

benimde 8+5 günlükken bebeğimin kalbi durmuş.ve 2 haftaya yakın ölü taşımışım.kontrole gittiğimizde öğrendik.hiçbir belirtisi olmadı.Rabbim ki,mseye yaşatmasın.çok zor.ben özel hastanede kürtaj oldum .sabah yatım akşam çıktım.200 lira ödedik.hiç ağrım olmadı şükür acı çekmedim.kanamam da ertesi gün bitmişti.şimdi çalışmalara yine başladık.3 ay ara bitti.ama hala adet öncesi ağrıyan göğüslerimde hiç ağrı yok.neden bilmiyorum.ALLAHIM HERKESE BEBĞıNı TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMSINI NASıP ETSıN

çok geçmiş olsun.ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.sonra tekrar hamile kaldım o da 21.haftada alınmak zorunda kaldı.allah daha beterinden korusun napalım kader.çok üzmemeye çalış kendini.bir dahakine inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
ben ilk kürtajımı amerikan hastanesinde olmuştum.özel sigortam olduğu için bişey ödemedim ama 1500 tl olduğunu biliyorum.kesinlikle iyi bir doktor tarafından ve hastane koşullarında yapılması gereken bi işlem çok da basit hiç korkma.

GLNK mesajın için teşekkür ederim.ben devlet hastahanesinde yarın olacağım.çok korkuyorum ve çok endişeliyim.benim için dua edin ne olur.bu gün tüm gün hastanedeydim.sana çok geçmiş olsun.arka arkaya 2 defa çok büyük üzüntü yaşamışsın.çok ama çok üzücü.21.haftada neden alındı bebeğin.kalbimi durdu yoksa.allahım bize güç ver ne olur.evimizi yuvamızı bebek isteyen herkesin bebek sesi ile doldur.inşallah bir dahaki sefere sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı alırız.ne olur birbirimize destek olalım.bizi ancak biz anlarız.GLNK sen genetil test yaptırdınmı yani neden böyle oldu diye.

benimde 8+5 günlükken bebeğimin kalbi durmuş.ve 2 haftaya yakın ölü taşımışım.kontrole gittiğimizde öğrendik.hiçbir belirtisi olmadı.Rabbim ki,mseye yaşatmasın.çok zor.ben özel hastanede kürtaj oldum .sabah yatım akşam çıktım.200 lira ödedik.hiç ağrım olmadı şükür acı çekmedim.kanamam da ertesi gün bitmişti.şimdi çalışmalara yine başladık.3 ay ara bitti.ama hala adet öncesi ağrıyan göğüslerimde hiç ağrı yok.neden bilmiyorum.ALLAHIM HERKESE BEBĞİNİ TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMSINI NASİP ETSİN

canım çok ama çok geçmiş olsun.bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum.bende bugün itibariyle 9+5 günlükken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum.hayata küstüm.nasıl kendimi toplarım bilemiyorum.bende 2 haftadır karnımda bebeğimi taşıyorum ama ölü olarak.bende de hiç belirtisi olmadı.Rabbim kimseye yaşatmasın.Allahım inşallah bebeğini tez zamanda kucağını almaya nasip eder.

Back
X