Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kakasında kan yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sedauygar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
43
1
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bebeğimin kakasında bugün kan gördüm ve hemen doktora gittim gaita mikroskobisi yapıldı sadece 5-6 lokosit görüldü yazıyordu ama tam nedenini Dr. anlayamadı.2 tane şurup ver mikrobik olabilir dedi.Ayrıca 1.5 aylıkken dizanteri olmuştu yine aynısı sandım ama tahlilde çıkmadı oğlum şu anda 5.5 aylık ve sadece anne sütü ile besleniyor. Aynı sorunu yaşayanlar lütfen cevap yazabilirler mi?

canım makatını kontrol ettilermi kabızlık yada aşırı ıkınmadan sonra çatlak oluşabilior makatında benim oğlumda öyle olmuştu bi nevi bebek hemoradi gibi bişey

CANIM BEN 20 GÜNDÜR aynı sorunla uğraşıyorum 2kere ilaç kullnadım ama hala tam olarak geçmedi benim oğlumda 4aylık ilk kakasında kan görmemle başladı kak tahlili yaptırdık amip çıktı yani mikrop varmış dr sulardan olabilir dedi inan banyo suyunu bile kaynatıyorum şimdi yeni yeni azalıyor dr su ver dedi anca suyla tam atarmış umarım bir an evvel geçer

ARKADASLAR inanın bebeklerınız amip degil, biz oyle ugrastıkkı aynı sorunla.. 1 aylıkken kakası hafıf kanlı ve sumuksuydu, hemen tahlıle goturduk gayta mıkro. vsvs ve amıplı dızanterı dendı defalarca test yaptırdık hep amıplı dızanterı dendı ve tedavıye basladık flagy ısmınde bır ılacı tam 1 ay kullandık ama gecmedı gecmedı.. ama cocugun kılo alımı ıyı ates yok kusma yok bu ıste bır terslık var dedık. amip olsa cocuk mahvolurdu 3 doktor gezdı 2 tane docent ve son duragımız bır prof. oldu.. doktor neyınız var dedı dedık boyle boyle cocukda amıplı dızanterı var dendı ant. kullandık bır turlu gecmedı ıste dosyamız dedık kı dosya tahlıllerden doldu tastı. doktorun bana sozu su oldu" sen bu cocuga lahmacun mu yedırıyorsun" hayır dedım. 2aylık 3 aylık bebekde amıp olmaz lokasıt hareketlerı mıkroskopta amıp harteketlerıyle karısır dedı.. hatta ahh bennn bu laboratuarları napıyımm bee dedı.. ınek sutu allerjısı olabılır demıstı bır baska doktor ama bu prof tam teshısı koydu arkadaslar LAKTOZ ıNTOLERANSI yanı anne sutunden aldıgı laktozu yanı sekerı sındırtemıyor bebek cunku laktaz enzımı eksıkmıs.. laktazım adında bır damla verdı bırde bıogaıa adımda bır damla bunlar buz dolabında saklanıyor ılac degıller enzımler..ve sorunumuz cozuldu bende pehrız yapıyorum ınek sutu ıceren sut ıceren hersey bana yasak sut tozu olsun peynıraltı suyu vsvs gıbı hersey yasak.. ınanın maddı manevı cok yıprandık bıze amıp dendıgı donem doktor doktor hastane hastane gezdık cocuktan deflarca kan alındı kaka tahlıllerı bır yandan. hatta en son amıp antıjen ı ıcın ankaraya gıttı kanı o zman zaten sonuc negatıf cıktı.. umarım bu yazdılalrm sıze bıraz fayda saglar gecmıs olsun..

Son düzenleme:
offf, bilmiyorum. bebeğimde dediğin gibi ateş, kusma yok. sadece arada bu 2. defa kan görmem. tahlilde çıkmayınca şaşırdım. şimdi flagyl le zimaks veriyorum 15inde gitcez bakalım nedicek dr. ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLER VERMESıN.

benim bebeğimde de dizateri var 4 aylık ama 1 aydır çekiyoruz.kedi003 benim bebeğimde ateş,kusma,kakada kan yok dediğin belirtiler benim kızımdada var.acaba bizimkiside laktoz intoleransı mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…