Bebeğimin kakasında kan var!!!

KeepSmiling

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
72
20
34
Kızlar merhaba;
Benim 2,5 aylık bir kızım var yaklaşık 1 ay önce kakasında sümüksü bir kırmızılık gördüm hemen doktorunu aradım. 3 tane tahlil istedi yaptırdık virüs tahlilleri bir şey çıkmadı bunun üzerine alerji ihtimali üzerinde durdu ve bana çok sıkı bir diyet verdi ( sadece sebze ve meyve içeren)Bu diyeti uygulamama rağmen bir sonuç alamadım. Bebeğim her gün içinde taze kırmızı kan olan kakalar yapıyor. Alerji uzmanına götürdüm alerji ihtimali üzerinde pek durmamasına rağmen bana 1 ay boyunca süt ürünleri içeren hiç bir şey yemememi söyledi zaten 1 aydır yemememe rağmen bir sonuç alamıyorum. Bebeğim pek ağlayan bir bebek değildi 1 haftadır akşamları 1 saat kadar ağlıyor. Aynı sorunu yaşayan varmııı doktorlarınız ne diyor çok çaresiz kaldımmm :/

Canim benimde bebeğim 3 aylikken oldu ateş kusma hic bi sorun yoktu alerji testleri yaptirdik birşey cikmadi bagirsaklarinda dizanteri cikti banyo yaptigi sulari iciyolar ya oradan almis onlara felan dikkat ettik prebiyotik saselerden kullandik mama felan 3 ayda zorla geçti çok zor stresli bi dönemdi.

Canim benimde bebeğim 3 aylikken oldu ateş kusma hic bi sorun yoktu alerji testleri yaptirdik birşey cikmadi bagirsaklarinda dizanteri cikti banyo yaptigi sulari iciyolar ya oradan almis onlara felan dikkat ettik prebiyotik saselerden kullandik mama felan 3 ayda zorla geçti çok zor stresli bi dönemdi.

Canım cevabın için çook teşekkür ederim. Peki tanı nasıl konuldu benim kızımda adenovirüs rotavirüs ve mikroskobik inceleme bakıldı kakada. Bir şey çıkmadı. Şimdi bir de bağırsakta iltihap bakılıcak. Ben de stresten eridim bittim. Bu alerji şüphesi beni bitirdi omu dokunuyor bumu dokunuyor derken hiç bir şey yiyemez hale geldim.

Canim bi kaç kere kaka testi yapildi ikisinde cikmadi sonra cikti 15 er gün 2 antibiyotik degistirdik co zorlu bi donem
Bebegimin Atina bakmaya korkar olmuştum artik ama Allahim kolaylik veriyi sende stres yapma sakin olmaya calis bide iyi bi Dr çok önemli M....Park.. Gebze hastanesine gittik biz boşuna oyalandik orada depr değiştirdik sonuç aldik ilac kullanmadik

Canim bi kaç kere kaka testi yapildi ikisinde cikmadi sonra cikti 15 er gün 2 antibiyotik degistirdik co zorlu bi donem
Bebegimin Atina bakmaya korkar olmuştum artik ama Allahim kolaylik veriyi sende stres yapma sakin olmaya calis bide iyi bi Dr çok önemli M....Park.. Gebze hastanesine gittik biz boşuna oyalandik orada depr değiştirdik sonuç aldik ilac kullanmadik
Peki kakasındaki kan sümüksü kanlı mıyıdı yoksa çizgi yada nokta şeklinde taze kan mıydı?

X