Çocuk Hastalıkları bebegimin kaka sorununa bi çare

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
39
0
96
İzmir
oglum 5gunn sonra 2 ayını dolduracak gazlı bi bebek degil fakat 15 -20 gundur cok zor kaka yapıyor 5 gun bekledim fitil verdim sonra tekrar 5 gun yapamadı yıne fitil verdim sonra 4 gun bekledim fitil vermeden kendi yaptı bugun yıne 4.gun hala yapamadı dun doktora gittik debrant diye bi şurup verdi gunde 3 kez verin dedi bugun verdim 3 kez ama hala yapamadı yavrucak cok aglamıyo sanki bu durumdan cok müzdarip degil gibi ama pırtları cok kotu kokmaya basladı canım benim kıyamıyorum yavruma...acaba ben bagırsakları yumusatcak seyler yesem o bebege gecermi sutumden mesela zeytinyagı ıcsem ogluma faydası olurmu?bu şurubu kullanan varmı kac gunde fayda etmişti?neler yaptınız bu durumla karsılasmısmıydınız?poposuna zeytinyaglı papiks kodum olmadı zeytinyagı içirdim ama zararı olur diye de hergun veremiyorum.aslında yapıca sulu yapıyor kabız da degil de bagırsakları tembel galiba doktorun verdiği ilaç 2-3 hafta kullanılacak hemen fayda etmezmi ne dersiniz arkadaslar nolur basına boyle bi durum gelen varsa yardımcı olsun... simdiden tesekkurle...

geçmiş olsun..
bu dönem bebeklerde görünen bi problem bu ama benim başıma şööle bişi geldi:
sulu kaka yapan kızım bu kaka yüzünden anüs deliğini tahriş etmiş,ufak bi çatlak oluşmuş,kaka yaparken poposu acıdığı içinde tutmaya başlamış bunu 10 gün yavrum acı çektikten soona buldular.belki faydası olur..

çatlak sulu ya da katı kakada oluomuş deri çok hassas olduğu için..
belki krem sürülebilir??

olur böle şeyler fazla takılma kak sorunu her bebk anneye yaşatır banada olduğu gibi eğer bebğini emziriyorsan sen bol bol armut yee bak bakalım sonra bez dayandırabiliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…