• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kafası

Evkushu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
411
235
103
arkadaşlar 3 aylık bebeğimin kafatası arkaya doğru çıkıntılı yani eğri büğrü değil ama arkaya doğru uzuyor diyeyim sizce bu geçer mi yoksa önemli bir durum mu? Doktora gittiğimizde sormayı unuttum ona gariplik görmedi ki bişey söylemedi diye düşünüyorum ancak eşimin ablası rahatsız kafatası oldukça büyük hidrosefali ve aynı kızımun ki gibi arkaya doğru uzuyor sizce ne yapmayalım

Eklentiler

• 856E7850-D121-4E1D-B724-677699EE5438.jpeg
    856E7850-D121-4E1D-B724-677699EE5438.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 95
Hidrosefali belirtileri varmıydı bebeğinizde yani beyin gelişimi normal düzeydemi. Doğumda bazen zorlanmadan kaynaklı olabiliyormuş ama düzeldiğini duymuştum. Bu doktora sormayı unutacak kadar basit bir mevzu değil. Geç kalmayın yeter ki.

Hayır hiç belirti yoktu doktora kabızlık problemi için gitmiştik konuşurken baya ağladı hemen reçeteyi alıp çıktık sormak aklıma gelmedi ilk çocuğum öok deneyimsizim sizce fotoğraf da bir anormallik var mı

Canım bilgili bir arkadaşıma gösterdim dediki bebekler için bir yastık mi ne varmış o duzeltiyormus belli bir oranda ondan alsın dedi biraz pahaliymis ama değer dedi bir dene bakalım

Canım bilgili bir arkadaşıma gösterdim dediki bebekler için bir yastık mi ne varmış o duzeltiyormus belli bir oranda ondan alsın dedi biraz pahaliymis ama değer dedi bir dene bakalım
Teşekkür ederim canım şimdi bakıyorum netten bende kask görmüştüm yastıkla düzelirse daha iyi olur tabi ki

arkadaşlar 3 aylık bebeğimin kafatası arkaya doğru çıkıntılı yani eğri büğrü değil ama arkaya doğru uzuyor diyeyim sizce bu geçer mi yoksa önemli bir durum mu? Doktora gittiğimizde sormayı unuttum ona gariplik görmedi ki bişey söylemedi diye düşünüyorum ancak eşimin ablası rahatsız kafatası oldukça büyük hidrosefali ve aynı kızımun ki gibi arkaya doğru uzuyor sizce ne yapmayalım
Merhaba, bebeğinizin kafası düzeldi mi acaba?

cevap vermemişsiniz ama düzeldi mi acaba bebişimizin kafatası.

Back