Canım benimde 2 hafta önde Dr bişey demedi bende endişeliyimKimse yok mu bu durumu yaşayan
Önder olması sıkıntı değil bildiğim kadarıylaCanım benimde 2 hafta önde Dr bişey demedi bende endişeliyim
İnşallah canım ya kafa 2 hafta önde fln si haftasıyla uyumlu inşallah sorun yokrurÖnder olması sıkıntı değil bildiğim kadarıyla
Benim de son haftalar özellikle 33deb sonra hep 2-3 hafta geriden geldi sadece boyu normaldi 40+3 de doğum oldu boy 48 kilo 2800 her şey gayet normal sağlıklıMerhaba ,çok geçmiş olsun bebeğinizin şuan ki durumu nedir acaba ?
Aynı durumu yaşıyorum bana da bilgi verir misiniz ?
2 ya da maksimum 3 hafta gerilik kabul edilebilir diyorlar benim kini fazla diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum size çok geçmiş.olsun inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ,kafasında ya da beyninde bir sorun yok degilmi bebegimizinBenim de son haftalar özellikle 33deb sonra hep 2-3 hafta geriden geldi sadece boyu normaldi 40+3 de doğum oldu boy 48 kilo 2800 her şey gayet normal sağlıklıdoktor bana 3hafta farklar olur. Demişti ultrasonda
Kaç hafta gerilik var sizde hayır herhangi bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşı geçti2 ya da maksimum 3 hafta gerilik kabul edilebilir diyorlar benim kini fazla diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum size çok geçmiş.olsun inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ,kafasında ya da beyninde bir sorun yok degilmi bebegimizin
6 haftaya yakın bir gerilik ,üzmemek elde değil kendimi zerre düşünmüyorum rabbim bebeğimin yardımcısı olsunKaç hafta gerilik var sizde hayır herhangi bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşı geçti
Genetik olabiliyor kafa yapısı üzmeyin kendinizi sağlıkla alın İnş kucağınıza
Umarım herhangi bir sorun yoktur allah yardımcınız olsun Bana da hamileliğimde çok şey söylendi yemek borusu bile yok denildi kaç hastane doktor gezdik sonra her şey normal dendi karnımda kalp ekosu Bile çektik allah büyük allah yardımcını olsun başka bir doktora daha gidin isterseniz sağlıkla İnş kucağınıza alın bebeğinizi6 haftaya yakın bir gerilik ,üzmemek elde değil kendimi zerre düşünmüyorum rabbim bebeğimin yardımcısı olsun
Pazartesi riskli gebelik Dr gideceğim .amin Allah razı olsun inşallahUmarım herhangi bir sorun yoktur allah yardımcınız olsun Bana da hamileliğimde çok şey söylendi yemek borusu bile yok denildi kaç hastane doktor gezdik sonra her şey normal dendi karnımda kalp ekosu Bile çektik allah büyük allah yardımcını olsun başka bir doktora daha gidin isterseniz sağlıkla İnş kucağınıza alın bebeğinizi
Merhabalar bebeğinizin şu anda durumu nası?6 haftaya yakın bir gerilik ,üzmemek elde değil kendimi zerre düşünmüyorum rabbim bebeğimin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?