• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin kafa capi 3 hafta geride

yumiti

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
4.161
2.714
333
Arkadaşlar 32.haftadayim bebeğin kafa çapı 10 gün gerideydi 33+4 de ise kafa çapı 2-3 hafta kadar karın çevresi ise 2hafta kadar geride benim gibi aynı durumda olan var mı bebeklerinizi sağlıklı olarak aldınız mı bu arada suyu ve beslenmesi iyi bebegimin

Canım benim başıma gelmedi öyle bişey ama doktorum son 3 ay için bebek ölçümlerinin 4 haftaya kadar önde veya geride gitmesi normal demişti çok net hatırlıyorum.

Bende siteye yeni uye oldum ve kafa capi konulu yazini gorunce yazmadan gecemedim ben Aralik 2017 de dogum yaptim ve bebegimin kafa cevresi geriden geliyordu anne karninda gelisim geriligi yasadi yaklasik 4 hafta kadar acilen sezaryen ameliyatla alindi kafa cevremiz buyumeye az da olsa devam ediyor ama hala geriden geliyor.. Siz toparlanabildiniz mi durumunuz nedir.. bebegimin durumumu kafama takmadan edemiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayin :KK43:

Merhaba ,çok geçmiş olsun bebeğinizin şuan ki durumu nedir acaba ?
Aynı durumu yaşıyorum bana da bilgi verir misiniz ?

Merhaba ,çok geçmiş olsun bebeğinizin şuan ki durumu nedir acaba ?
Aynı durumu yaşıyorum bana da bilgi verir misiniz ?
Benim de son haftalar özellikle 33deb sonra hep 2-3 hafta geriden geldi sadece boyu normaldi 40+3 de doğum oldu boy 48 kilo 2800 her şey gayet normal sağlıklı🤲🏻 doktor bana 3hafta farklar olur. Demişti ultrasonda

Benim de son haftalar özellikle 33deb sonra hep 2-3 hafta geriden geldi sadece boyu normaldi 40+3 de doğum oldu boy 48 kilo 2800 her şey gayet normal sağlıklı🤲🏻 doktor bana 3hafta farklar olur. Demişti ultrasonda
2 ya da maksimum 3 hafta gerilik kabul edilebilir diyorlar benim kini fazla diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum size çok geçmiş.olsun inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ,kafasında ya da beyninde bir sorun yok degilmi bebegimizin

2 ya da maksimum 3 hafta gerilik kabul edilebilir diyorlar benim kini fazla diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum size çok geçmiş.olsun inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ,kafasında ya da beyninde bir sorun yok degilmi bebegimizin
Kaç hafta gerilik var sizde hayır herhangi bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşı geçti
Genetik olabiliyor kafa yapısı üzmeyin kendinizi sağlıkla alın İnş kucağınıza

Kaç hafta gerilik var sizde hayır herhangi bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklı 1 yaşı geçti
Genetik olabiliyor kafa yapısı üzmeyin kendinizi sağlıkla alın İnş kucağınıza
6 haftaya yakın bir gerilik ,üzmemek elde değil kendimi zerre düşünmüyorum rabbim bebeğimin yardımcısı olsun

6 haftaya yakın bir gerilik ,üzmemek elde değil kendimi zerre düşünmüyorum rabbim bebeğimin yardımcısı olsun
Umarım herhangi bir sorun yoktur allah yardımcınız olsun Bana da hamileliğimde çok şey söylendi yemek borusu bile yok denildi kaç hastane doktor gezdik sonra her şey normal dendi karnımda kalp ekosu Bile çektik allah büyük allah yardımcını olsun başka bir doktora daha gidin isterseniz sağlıkla İnş kucağınıza alın bebeğinizi

Umarım herhangi bir sorun yoktur allah yardımcınız olsun Bana da hamileliğimde çok şey söylendi yemek borusu bile yok denildi kaç hastane doktor gezdik sonra her şey normal dendi karnımda kalp ekosu Bile çektik allah büyük allah yardımcını olsun başka bir doktora daha gidin isterseniz sağlıkla İnş kucağınıza alın bebeğinizi
Pazartesi riskli gebelik Dr gideceğim .amin Allah razı olsun inşallah 🤲😓

Back