- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Merhaba arkadaşlar , bebeğim henüz 5 aylık. En başından beri kolik bir bebekti, geçmek bilmeyen sancılar , lohusalıkta yaşadığım zorlu günler (eşimle ilgili ) ,bebeğimin emmeyi ve beslenmeyi red etmesi ve sonunda sütüm olduğu halde memeyi bırakması ,şimdi de 5 aylık bir bebeğe göre az mama alması 60 cc yi bile zorlaması gerçekten beni alt üst etti . Dr a götürünce normal ama bana göre normal değil çünkü aylık aldığı 200-300 gramı bile ben zorla ağzına kaşıkla mamayı vererek ,uykuda beslenme yaparak elde ettim ve gerçekten zor bir bebek olması , yanındaki durumlarla psikolojim tamamen bozuldu . Anne sütü almayan bir bebek bari formül sütü içse rahatlasam o da yok , napacağımı bilmiyorum çünkü ben artık gerçekten hiç iyi değilim . Zorlukla evladima kavuştum aşılama,tüp bebek , aşılama derken bu kadar zorlanacagimi bilmiyordum. 5 aydır gece gündüz demeden çaba sarf ettim sırf emsin emzirebileyim diye son 3 ay ,2aylik olduğundan beri sadece gece emzirebiliyordum ve asla uyumuyordum 1 saatte 1 emzirmek için . Gerçekten psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum ona mamayı verince o da diliyle eliyle itekleyince deliye dönüyorum resmen hasta oldum , benim gibi bebeği emmeyip normalde de mamayı asla ayına göre içmeyen var mı ? Lütfen gerçekten iyi şeyler duymaya ihtiyacım var