Çocuk Hastalıkları Bebeğimin isiliğine çözüm buldum belki sizede yardımcı olur

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

britneyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
223
147
103
Kızım yaklaşık 2 aydır feci şekilde isilikti bir sürü doktor ve piyasadaki tüm kremleri kullandıktan sonra doçent bir cildiye doktorunun verdiği tarifle kızımın tüm sorunu çözüldü. Formulu vereyim belki birilerinin bebeğininde işine yarar. 1 türk kahvesi fincanı acı badem sütü 1 tüpün 3 te 1i bepanten plus 1 adet e vitamini kapsülü 1 tüpün yarısı mycospor krem(bu krem mantar kremi benim kızımın isiliği mantar olmuştu) bunları karıştırıp bu karışımı bol bol sürdüm 3 gün içinde bayağı yok oldu. Devam ediyorum kullanmaya.Sizlerle paylaşmak istedim.

benim kızımda isilik oldu ya yarın yeniden dr götürcem geçmezse senin formülü denerim arkadaşım teşekkürler

ya benim oğlumda fena halde isilik oldu, kıpkırmızı çocuğum.. bende deniyim bunu yarın alayım malzemeleri bakalım.. saol canım paylaşım için..

Dene bencede benim kızımın ki de kıpkırmızı ciğer gibiydi. Gören doktor bu ne fena diyordu 2. gün etkisini gösterdi Allah acil şifa versin canım bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…