How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin idrarı çok az?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
arkadaşlar günde bir tane bez kullansam yetecekte artacak bile günde iki kere değiştiriyorum bezini çok az oluyo çişi çoğu kişi bezi aldığında dolu dolu görüyorum hep sizinkiler nasıl bi sorun mu var acaba yaamafoldumben ve uyuduğu zamanlar özellikle geceleri aşırı derecede terliyo kuzum acaba bununda etkisi var mıdır yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Canım aldığı sıvı ilede ilgisi çok fazla.
Benim kızım o gün fazla meyve özellikle mandalina yediyse idrarı fazla oluyor.
Su az içtiysede azalıyor.
Birde bezin büyüklüğüde önemli.
E tabi terlemeninde etkisi fazla,bz büyüklerden yola çıksana;terledikmi idrarımız az olur..
Sen bol bol sıvısını ihmal etme,Allahın izni ile de bir şey yoktur.

Bu arada konunu içeriği nedeniyle taşıyorum,teşekkürler.

benim oğlum çok sıvı tükettiğinde sabah bezi bahsettiğin kadar dolu oluyor. ama genelde ellediğimde kağıt sesi duymuyorsam ve bezi yumuşamışsa değiştiriyorum. günde 5 kez falan. bazen fazla kaka yapıyor tabii artıyor bu sayı. kilo alımı normalse, bıngıldağı içine çökmüyorsa sorun yok diye biliyorum. yine de doktoruna danış tabii. sonuçta terleme yoluyla da sıvı kaybediyoruz.

Back