Bebegimin göz rengi ne sizce?

Bu kdr fesat olursa insanlar normal ssjssjjs
Üşenmedim baştan okudum mesajları. Renk değişir mi diyen de siz kahverengi olur diyenlere müneccim misin fesat renkli göz düşmanı diyen de siz? Madem renkli kalacağından eminsiniz neden sordunuz? Kahverengi olma ihtimalini siz de biliyorsanız neden tepki gösterdiniz?

Bence lohusalık bittiğinde bu yazdıklarınızı okuyup kafam güzelmiş diyeceksiniz. Özellikle fesatlık kısmında. 🥲
Bebegim 3 aylik ve ben lohusa dglm goz rengide umrumda dgl ben sadece kesin kesin konusanlara gicik oldm zaten biri linç yediginde herkes saldiriya gever koyun psikolojisi malum ama ben asla bildigimden sasmam tabiki fesat dgl insanlar sinirle yazdim

Üşenmedim baştan okudum mesajları. Renk değişir mi diyen de siz kahverengi olur diyenlere müneccim misin fesat renkli göz düşmanı diyen de siz? Madem renkli kalacağından eminsiniz neden sordunuz? Kahverengi olma ihtimalini siz de biliyorsanız neden tepki gösterdiniz?
Ay baydı bu konu ya goz renklerinden sogudum sayenizde

IMG_8169.jpeg

Bebegim 3 aylik ve ben lohusa dglm goz rengide umrumda dgl ben sadece kesin kesin konusanlara gicik oldm zaten biri linç yediginde herkes saldiriya gever koyun psikolojisi malum ama ben asla bildigimden sasmam tabiki fesat dgl insanlar sinirle yazdim
lohusalık yalnızca doğum sonrası kanama halini ifade etmez, aynı zamanda annenin psikolojik durumunu da belirtir. her şeyi mi biz öğretelim ya???

bildiğinizden şaşmazsınız çünkü siz ….. nato kafa nato mermersiniz

İyi de herkes bildiğini paylaştı size genetiksel açıklamasını da yaptım sizin çocuğunuz renkli gözlü olsa kime ne olmasa kime ne.? Yorum yapanların çoğunun coluk çocuğu var. Kurduruyorsunuz yazmışsınız ne alaka, sizce de çok komik değil mi😁

Önce siz çıkın; bir şey deneyeceği

lohusalık yalnızca doğum sonrası kanama halini ifade etmez, aynı zamanda annenin psikolojik durumunu da belirtir. her şeyi mi biz öğretelim ya???

bildiğinizden şaşmazsınız çünkü siz ….. nato kafa nato mermersiniz
Bihter sen kendini vurmazsan ben yapcam bi git ya 😬😬😬😂😂😂

Bihter sen kendini vurmazsan ben yapcam bi git ya 😬😬😬😂😂😂
şunda bir anlaşalım:
siz bana bihter diyip sürekli diziye referans vererek bana ağzımın payını vermiş olmuyorsunuz. olamazsınız da.

bence yatın uyuyun, sabaha dinlenmiş uyanın ❤️ küçük bebeği olan anneler fırsat buldukça uyumalı. yoksa sabah uykusuzluktan gözlerinizi açıp yavrunuzun kara gözlerine doya doya bakamazsınız

X