Bebegimin göz rengi ne sizce?

şunda bir anlaşalım:
siz bana bihter diyip sürekli diziye referans vererek bana ağzımın payını vermiş olmuyorsunuz. olamazsınız da.

bence yatın uyuyun, sabaha dinlenmiş uyanın ❤️ küçük bebeği olan anneler fırsat buldukça uyumalı. yoksa sabah uykusuzluktan gözlerinizi açıp yavrunuzun kara gözlerine doya doya bakamazsınız
Sana niye agzinin payini veriyim ki sen bana cvp verince laf sokunca ne âla ben sana cvp verince agiz payi yok oyle yapragı yerke kitir kitir sapina gelince me

Sana niye agzinin payini veriyim ki sen bana cvp verince laf sokunca ne âla ben sana cvp verince agiz payi yok oyle yapragı yerke kitir kitir sapina gelince me
neyse ki önemli kısmını kabullenmişsiniz hehe :)

oysa size demiştim şöyle güzel sap olsa ben yemeye razıyım diye ama bihter, bihtercik… fazla basit değil mi

Bebegim 3 aylik ve ben lohusa dglm goz rengide umrumda dgl ben sadece kesin kesin konusanlara gicik oldm zaten biri linç yediginde herkes saldiriya gever koyun psikolojisi malum ama ben asla bildigimden sasmam tabiki fesat dgl insanlar sinirle yazdim
Uzayan lohusalıklar da var, ben ona yordum bu psikolojinizi. Buna bu denli takık olmak, kötü bir şey denmiş gibi cevapları hazmedememek normal değil çünkü. Benim bebeğim de aynı sizinki gibiydi ve kahverengi oldu gözleri. Boşuna ümitlenmeyin dedim diye de bi yükselmiştiniz. Bakıyorum hala aynı kafa. Yalan söyleyecek değiliz yahu, dünyanın sonu değil. Renkli gözlülerin hepsi güzel de değil zaten. Şartlamayın kendinizi bu kadar. 😐

Kucucuk cocugun göz rengi ne diye tutturmaniza ben de anlam veremedim. 1 yaşina kadar değişebiliyor. 🙄 Gayet yeni ayakta durmaya basladigim bebeklik fotomda gozlerim mavi gorunuyor ama gözlerim yeşil.
El kadar cocugun daha göz rengi oturmadan hangi renk panigine gerek var mi? 😃
Yeşil olursa anlarsiniz. Suan rengi cok koyu zaten isigi cocugun gözüne sokunca anca renk var gibi duruyor.

Uzayan lohusalıklar da var, ben ona yordum bu psikolojinizi. Buna bu denli takık olmak, kötü bir şey denmiş gibi cevapları hazmedememek normal değil çünkü. Benim bebeğim de aynı sizinki gibiydi ve kahverengi oldu gözleri. Boşuna ümitlenmeyin dedim diye de bi yükselmiştiniz. Bakıyorum hala aynı kafa. Yalan söyleyecek değiliz yahu, dünyanın sonu değil. Renkli gözlülerin hepsi güzel de değil zaten. Şartlamayın kendinizi bu kadar. 😐
Aynennn oyle. Belkide psikolojik olabilir asirimi tepki verdim bilemedim aman neyse ya 💆‍♀️😬

Kucucuk cocugun göz rengi ne diye tutturmaniza ben de anlam veremedim. 1 yaşina kadar değişebiliyor. 🙄 Gayet yeni ayakta durmaya basladigim bebeklik fotomda gozlerim mavi gorunuyor ama gözlerim yeşil.
El kadar cocugun daha göz rengi oturmadan hangi renk panigine gerek var mi? 😃
Yeşil olursa anlarsiniz. Suan rengi cok koyu zaten isigi cocugun gözüne sokunca anca renk var gibi duruyor.
Sanane????? Ister tuttururum ister tutturmam dertmi oldu sizd ya gidin kendi bebenizle ilgilenin sana lafini yedirtecek bayagi resim varda ugrasamiycm simdi

X