• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğimin göğüş kafesi çok dar...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Mavim-

Yusuf'um💙
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
67
310
8
26
Iyi akşamlar kızlar bebegim 13 aylık . 1.500 gram doğdu ve göğüs kafesi çok dar ve kilo aldıkça darlığı daha da çok belli oluyor böyle tanıdığınız birileri varmı sonradan darlık sorun olurmu solunum sıkıntısında falan

Iyi akşamlar kızlar bebegim 13 aylık . 1.500 gram doğdu ve göğüs kafesi çok dar ve kilo aldıkça darlığı daha da çok belli oluyor böyle tanıdığınız birileri varmı sonradan darlık sorun olurmu solunum sıkıntısında falan
Slm ben tam olarak anlamadim incine girik yada disina cikik biliyorum ama dar ilk defa duydum

Yani pek sorun olmaz dedi ama ben hani annelere sormak istedim böyle bi bebeği yada akrabası varmı diye naptilar diye
Benim oglumun gögüs kafesi disina dogru, tabiki yasi ilerledikce görüntü olarak hos degil doktorlar ameliyat yada kilo almasi gerekiyor dedi omuzlar genisledikce fazla belli olmaz dediler ama herhangi gibi bir sorun yok Allah a sükür

Merhaba. Benim kızım şuan 6 aylık göğüs kafesi dar olarak dogdu cok nadir bi hastalık suan solunumu cihaza bagli ve yogun bakımda ameliyat oldu ikincisi icin bekliyoruz henuz eve cikamadik. Yani jeune sendromu diye adlandiriliyo. Ama egerki solunum sıkıntısı yoksa doktorda herhangi olumsuz bisey demediyse bizim hastaliklq cok ilgili değildir yapısal olabilir tolere edebiliyodur.
Ne kadarlik kiziniz

Back