Ben hastalandığım 2.nci günden 12.nci gününe kadar sabahları aç karnına 1 yemek kaşığıHiç böyle düşünmeyin benimde yaşım 29 olmasına rağmen doktorlar bu değerle aşılama bile olmaz direk tüp bebek yapalım dedi amh hızlıca düşüşteydi hastalığım düzenli olmasına rağmen fsh yüksek prolaktin değerlerim yüksekti. Sonra hep inandım burada kür yapan yazıları okudum ve şuan 19haftalık hamileyim hayırlısıyla oğluma kucağıma almayı bekliyorum. Sizde ümidinizi kesmeyin RABBİM Şafi ismiyle şifalar versin hayırlı bi evlat nasip etsin inş .
ben hastalığımın 2.nci gününden 12.nci gününe kadar sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı çekilmiş çörek otu toz tarçın bal karıştırıp yedim gün içinde 2şer bardak hayıt tohumu ve aslan pençesini bir demleyip içtim yumurta gelişime çok iyi geliyorTeşekkür ederim saolun, vajınal muayene ile bakıkdı hep kese düzgün içinde bebek görünüyor 3.1mm 5+6 günlük dediler kese de büyüyor ama 3-5 gün arayla gidiyorum farklı doktorlara hep aynı ölçümü. Tekrar kalamam herhalde çünkü 0.01 AMH ile kaldım doktorlar bile mucize dedi. Tüp bebekten başka şansım yok sanırım onunda maliyetini karşılayamıyorum