Bebeğimin gelişi ve...

ayy allah sanır versin sabah sabah öle dolanırken tesadüf gördüm bu gece bebeğim hiç uyumadı kendi kendime kızıp duruyodum uyumadı diye biz insanlar nankörüz işte allah sana eşine can sağlığı versin gene olur bebişiniz inşallah

versin canım okurken tüylerim öyle ürperdi ki buz kesti elim ayağım canım benim Allah bir daha yaşatmasın

canım benim ya allah sabır versin sanada eşinede..... inan şuan ağlayarak yazıyorum. kalp dayanmaz böyle birşeye....

nekadar üzüldüğümü anlatamam okurken yaşlar gözümden akıverdi rabbim sanada eşinede sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın anca acın böyle hafifler meleğin seninde eşininde cennete girmesinde yardımcı olur zaten sayılı zaman değilmi dünya hayatı dediğimiz cennette sonsuza kadar onula birlikte olursun hiç kopmadan toparla kendini eşininde sana ihtiyacı var unutma gerekirse pisikoloğa git bu durumu atlatma sürecinde sana yardımcı olur kendine iyi bak

caım benim bende hamileyim bir kızım olcak yazdıkların beni çok duygulandırdı gözyaşlarımı tutamadım...allah herkezin bebeğine sağlık versinn...sende üzme kendini sakın cennette o seni beklyor olcak...bir bebeğin daha olur inşallah...ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama allahtan gelene bişey yapamıyorsunnn....allah sabırlar versin canım benimmm...

Yüce Allahım sana sabrını versin canım benim, inan onun ruhu ikinci bebeğinde can bulacaktır, o sana tekrar kavuşacak, sende ona kavuşacaksın mutlaka.. Buna inan..Tekrar aynı duyguları yaşayacaksın.

Canım başın sağolsun allah sabır versin yaşadıkların gerçekten çok zor bende ovak ayında kaybettim canım kızımı meleğimi 3 gün yaşadı bebeğim acısına dayanamadım tekrar hamile kaldım belki birazda olsa teselli olur dedim onuda dörtbuçuk aylıkken kaybettim bisene olmadan iki acı çok zor rabbim bize sabretmeyi nasip etrsin cennette kavuşuruz inşallah

ay canım ya aynı sene 2 acı gerçekten içim cız etti seni çok iyi anlıyorum
inş meleklerimiz cennetten kardeşlerini gönderir bize Allahın izniyle

hepiniz sağolun kızlar

canımmm yeni gördüm konunu 2008 de evlenenlere yazmışsın ya mrk edip baktım

inan suanda ağlıyorum

Ne diyeceğimi bilemiyorum

Başınız sağolsun ...

rabbim bi evlat daha versin sana ve onuu sana bağışlasın inşallah

sağol canım benim amin güzel dileklerin için teşekkür ederim
Allah herkezin yavrusunu anneciğine babacığına bağışlasın

Inan cok üzüldüm bende, yaziyi okurken duygulandim..Bende 7 haftalikken bebegimi kaybettim o bile canimi yakmaya yetti ki sen dogduktan sonra kaybetmissin. Büyük gecmis olsun, Allah sabir versin. O artik cennet cocugu, sana ve esine sefaatci olacak orada. Rabbim size tekrar bir evlat nasip eder insallah, hayirlisiyla.

Son düzenleme:
canimm cok uzuldm allahim sabir versin sana ve esine

Inan cok üzüldüm bende, yaziyi okurken duygulandim..büyük gecmis olsun, Allah sabir versin. O artik cennet cocugu, sana ve esine sefaatci olacak orada. Rabbim size tekrar bir evlat nasip eder insallah, hayirlisiyla.

sağolun kızlar Allah razı olsun. Amin inşallah

canım çok üzüldüm..ağlayarak okudum..allah sabırlar versin..başka diyecek bişey bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…