- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
allah sabır versin canım çoook üzüldüm....
amin kızlar sağoluncanım çok üzüldüm..ağlayarak okudum..allah sabırlar versin..başka diyecek bişey bulamıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sabır versin canım çoook üzüldüm....
amin kızlar sağoluncanım çok üzüldüm..ağlayarak okudum..allah sabırlar versin..başka diyecek bişey bulamıyorum..
nihan86 yazını okudum durdum düşündüm o kadar etkilendim ki. ben de emirimi kaybettim bilmem okudun mu, biliyor musun nasıl olduğunu ama seni duygularını sadece yaşayan bilir. sen 25 gün görmüşsün gibi şeyler yaşayıp seni daha çok üzmem ama acını biliyorum. Kader arkadaşım bizim kaderimizde varmış bu. Yapacak diyecek hiçbirşey yok. Sadece çok şükür diyorum. Başka bir bebek dşünüyor musun. Sence o zaman acımız biraz olsun diner mi bu yangınımız?
amin olişim sağolasınnihancım ikiniz için de dua ettim.. sen çok olgun ve güçlü bi kızsın hayatım
sağol izmitli Allah razı olsun. amin inşöncelikle başın sağolsun RABBİM dayanma gücü ve sabır versin ALLAH cümlemize ve cümlemize böle bi acı yaşatmasın dilerim RABBİM kardeşini çabuk gönderir ve acın biraz hafifler demek ki RABBİM almak istedi yanına RABBİM çok sevdiği kullarının ilk bebeklerini onlardan alırmış...
sağol esmeraycım amin inşnihancım baştan sona okudum maşallah ne kadar sabırlısın
Allah bu sabrının karşılığın inş. yeni bir bebekle verir sana cnm
canım başınız sağolsun....Rabbim bizi sınıyor...bu yaşadığın son acı olsun inşallah...
Allah sabır versin sana...giysilerini,eşyalarını bebeğine ait olan herşeyi çıkart evden...bebeği olanlara hediye et...sadece bir öneri....yeni bir hayata başla ve o yeni hayatında oğlunun melek olarak seni izlediğini bil....
gerçekten melek oldu....Allah'a inanıyorsan melek olduğunu biliyorsun...seni cennetin kapısında bekleyeceğini de biliyorsun....seni ve babasını....
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun....çok fazla hasretlik çektirmesin....
sabır canım sabır....dua et....