Bebeğimin gelişi ve...

cok uzuldum
ne denır bılmyıorum ama saglıklı bır evlat sahıbı olmanı tekrar dılerım
her duamda derım allah herseyın hayırlısını ve saglıklısını versın dıye en önemlı sey saglıkk

allahım sana sabırlar versin melek keremimizi cennetin en güzel köşesinde seni beklesin die en güzel melekleriyle oyunlara daldırsın allahım bu acıyı bir daha ne sana ne bir başkasına yaşatsın başın sağolsun inşallah gelecekteki meleğin sağsağlim sağlıcakla gelir dilerim biz meleklerini bekleyenlerinkide sağlıcakla gelir

canım başınız sağolsun 6 aylık bir kızım var.inan o kadar etkilendin okurkan ağladım doya doya rabbim kimselere evlat acısı yasatmasınnnn

böyle bir durumda nasıl teselli verilir ne denir bilemiyorum zor bi durum ama güçlü ol canım.. Rabbim senden daha çok sevmiş demek yanına almış sana şefaatci olcak inşallah en kısa zamanda da Rabbim yeni meleğinle yüzünü güldürür. Bu sefer herşey daha sağlıklı, güzel olur.

Allah kımseye yaŞatmasın.allah acını dındırsın ınŞ.

Allah yardımcın olsun... Bu duruma söyleyecek kelime bulamıyorum.. okuyunca tüylerim diken diken oldu ağladım.. Acın hala çok taze.. Allah dayanma gücü versin ve cennetinden sana bir evlat göndersin inşallah.

Amin saolun arkadaşlar Allah herkeze hayırlı evlatlar versin. daha bu sabah işe giderken otobüste 6 aylık bir bebek vardı ona bakıyorum benimkide bu kadar olacaktı demekten kendimi alamıyorum. Hayat işte acısıyla tatlısıyla yaşamak zorundayız..

ağlaya ağlaya içim şişti allahım sizlere uzun ömür versin. bol bolda sabır versin (

başın sağolsun canım.seni benden daha iyi kimse anlayamaz herhalde.bende aynı sorunla kızımı kaybettim 13 günlüktü bebeğim melek olduğunda ve şu an 4 ay olmak üzere ama hala etkisindeyim. birdenbire kucağımdan uçtu gitti bebeğim inan şuan duygularımı ve acımı anlatamıyorum okuyunca çok kötü oldum daha fazla yazamıcam.allah sabır versin hepimize.

hikayeni okumaya başladığımda böyle bir son beklemiyordum, çok üzüldüm.
allah sana sonsuz sabır versin. meleğin sana kardeşini göndersin cennetten.

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…