Bebeğimin gelişi ve...

nihan86 yazını okudum durdum düşündüm o kadar etkilendim ki. ben de emirimi kaybettim bilmem okudun mu, biliyor musun nasıl olduğunu ama seni duygularını sadece yaşayan bilir. sen 25 gün görmüşsün gibi şeyler yaşayıp seni daha çok üzmem ama acını biliyorum. Kader arkadaşım bizim kaderimizde varmış bu. Yapacak diyecek hiçbirşey yok. Sadece çok şükür diyorum. Başka bir bebek dşünüyor musun. Sence o zaman acımız biraz olsun diner mi bu yangınımız?

sağol canım seninde başın sağolsun gerçekten zor çok zor benim ocakta 1 yıl olacak doğalı artık düşünüyorum tabi. inşAllah olur seninde evlat hasretini 2. evlatlarımızla gideririrz

nihancım ikiniz için de dua ettim.. sen çok olgun ve güçlü bi kızsın hayatım

öncelikle başın sağolsun RABBİM dayanma gücü ve sabır versin ALLAH cümlemize ve cümlemize böle bi acı yaşatmasın dilerim RABBİM kardeşini çabuk gönderir ve acın biraz hafifler demek ki RABBİM almak istedi yanına RABBİM çok sevdiği kullarının ilk bebeklerini onlardan alırmış...

nihancım baştan sona okudum maşallah ne kadar sabırlısın
Allah bu sabrının karşılığın inş. yeni bir bebekle verir sana cnm

canım başınız sağolsun....Rabbim bizi sınıyor...bu yaşadığın son acı olsun inşallah...

Allah sabır versin sana...giysilerini,eşyalarını bebeğine ait olan herşeyi çıkart evden...bebeği olanlara hediye et...sadece bir öneri....yeni bir hayata başla ve o yeni hayatında oğlunun melek olarak seni izlediğini bil....

gerçekten melek oldu....Allah'a inanıyorsan melek olduğunu biliyorsun...seni cennetin kapısında bekleyeceğini de biliyorsun....seni ve babasını....

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun....çok fazla hasretlik çektirmesin....

sabır canım sabır....dua et....

sağol izmitli Allah razı olsun. amin inş
nihancım baştan sona okudum maşallah ne kadar sabırlısın
Allah bu sabrının karşılığın inş. yeni bir bebekle verir sana cnm
sağol esmeraycım amin inş

Çok şükür isyan etmedim Umarım kazanmışımdır
sağol masalcım Amin inş.

Son düzenleme:
ah canim cok üzüldüm.. ben de oglumu 3 hafta önce benzer sekilde 4 aylikken kaybettim. benim ama hamilelikte biliniyordu ve bes günlükken ameliyat edildi. oglumunda benzer bir kalp hatasi vardi, ama birde kapakcikta sorun vardi.
burda almanyada senin sorununda olan bebekleri, yani damarlarin ters oldugu, cok basarili ameliyat ediyorlar, onun icin cok üzüldüm, ah hamileyken görselermis, bu doktorlara ne demeli. iste hesap vermesi gerekenler bunlar aslinda. seni bu kadar süreden sonra üzmek istemedim aslinda, ama biz iki ay oglum ameliyat oldugunda, hep bu bebeklerle birlikteydik, onlari cok seviyorum, cok özeller onlar.
icim yandi.. ama en dogrusunu Allah bilir.. O böyle istemis. o en hayirlisini hep verir.. onlar bizim meleklerimiz ve bizi bekliyorlar.
Insallah bir daha böyle bir aci yasamazsin, yavrunun sevgisini kardeslerinde yasatirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…