Bebeğimin gelişi ve...

Çok üüzldüm gerçekten çok zor.. Ne söylesek boş.. Başınız sağolsun Allah başka acılar göstermesin ömrü o kadarmış ama sizi cennette bekliyor ve orada şefaat edecek size.. Verende alanda Allah...

cnm ağlamaktan okuyamadım bile sonunu ne kdr zor bi durum olduğunu anlamam imkansız allahım sabırlar versin sana

allah başka acı göstermesin sabırlar versin benim de bebeğimde sorun var canım hamileyim 20 haftalık bakalım biz de ne olucaz allah insanı evlat acısıyla sınamasın

allah başka acı göstermesin sabırlar versin benim de bebeğimde sorun var canım hamileyim 20 haftalık bakalım biz de ne olucaz allah insanı evlat acısıyla sınamasın

ne gibi sorun canım ya umarım önemli değildir, Allah insallah sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip eder

Benimde 20 günlük bi bebeğim var.Okurken sanki yüreğime taş düştü. Nekadar zordur.Allah sabır versin.Tekrar bi bebiş nasip etsin. Bu doktorlarıda ben anlamıyorum. Hastaneden çıkmadan önce çocuk doktoru gelip son kere muayene ediyorlar.Bi gariplik farketmemişmi yaa.Birde hamilelikteki kontrollerde bebeğin kalbine özellikle bakıyorlar. Ozamanda mı anlaşılamadı. Ne kadar enteresan. Ne diyim demekki yaşanacakmış. Allah seni çok büyük bi imtihanla sınamış.Bi daha böyle acılar göstermesin inşallah cnm

canım ağlamaktan doğru dürüst bir şey bile yazamıyorum.Ablamın (kendisi öz ablam değil ama çok severim) bebeğinde de aynı rahatsızlık vardı yaklaşık 40 gün kadar yaşadı ve sonra melek oldu... o da zor günler yaşadı ama Rabbim ona sonra dünyalar güzeli ve yakışıklısı 2 çocuk nasip etti. sen de sabrının karşılığı göreceksin inşaallah...

çok üzüldüm biliyorum bunun bir tesellisi olamaz ama allah sabır versin canım cok zordur eminin onun o mis kokusunu duydukdan sonra böyle bir ayrılık ama hayırlısı böyledir diye düşünmek lazım biraza.Allah en hayırlı zamanda yeniden sağlıklı sıhatli bi bebeş verir inşallah canım

canım benm rabbim sabırlar ihsan eylesin tez zamanda bir melek gelsin....bebişin cennette seni karsılayacak inş öpyrm

nihan86 benim bebeğimde ense kalınlığı çıkmıştı hemde bayağı bir kalın oyüzden çok endişeliyiz her an birşey çıkabilir 2 doktora gidiyorum 2si de endişeli bu hafta ayrıntılı ultrason haftası büyük olasılıkla belli olur bazı şeyler

Umarım önemli bir şey çıkmaz sağlıklı bir bebek alrısın kucağına msj atan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :)

nihancım başın sağolsun canım.
ama anlamadığım bişiy var.
detaylı ultrason yapıldığında bu tür sorunlar anında çıkıyor ortaya.
mesela benim detaylı usg de bebeğimin kalp atışlarında tutarsızlık hissetmişti doktor.
ve bizi hemen fetal eko incelemesi istemişti.

bizde neler çektik o hafta anlatamam sonuçta fetal ekomuzu çektirdik bebeğin damarlarında tutta kalp atışlarına kadar abartısız 1 saat incelemişti doktor.
çok şükür bişiy çıkmamıştı...

sizin detaylıda bu kadar önemli bir problem nasıl olurda görülmez canım ?
ben buna doktorun ihmali gözüyle bakarım.
özellikle ameliyat zamanını geçirmişsiniz cümlesinde içim yandı....

artık gerekirse bebek doğar doğmaz ameliyata alabiliyorlar kalp hastalıklarında çok araştırmıştım o dönem.

canım Rabbim sabrını versin..
sana bundan sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inaşşallah...

evet hem kadın doğum doktorumun hemde çocuk doktorumun ihmali bursada sadece kadın doğum yapılan yeni açılan özel hastane var oraya gitmiştim. ultroson cihazları ileri teknolojideydi ve araştırdım anlaşılabilen bir durummuş ama doktorumun birşeyden haberi yokmuş. dava açıcaktım ama eşim uğraşmayalım dedi onu geri getirmeyecek dedi ozaman açmadım ama şimdi çok pişmanım o doktorun başka canlarıda yakmasını istemem sorasında da aynı hastanede bulunan çocuk doktorunun da anlaması lazımdı çok sağlıklı bir bebek diye taburcu etti ben farkettim 25 günlükken ama çok geç kalınmıştı canım..

çok üzücü gerçekten doktor hatası sonucu canlar gidiyor en korktuğum şey de bu ya göremezse ya bir aksilik varsa içim içimi yiyor allah sabırlar versin ne denir

cnm benim gözyaşlarıyla yazıyorum içimi çok acıttın walla.ınş diğer dünyada şefaatçiniz oLucak annesi..
Rabbim sabır wersin inş

cnm benim gözyaşlarıyla yazıyorum içimi çok acıttın walla.İnş diğer dünyada şefaatçiniz oLucak annesi..
Rabbim sabır wersin inş

başın sağolsun canım inan sonu kötü olucak die korkarak okudum yazını ve çok çok üzüldüm benim bebeğimde 16 ocakda doğdu biran o geldi aklıma dün gece rüyamda bebeğimin öldüğünü gördüğümde içimdeki acıyı tarif edemem sana şuan neler yaşadığını anlıorum inşallah yavrucun şuan cennette kuş olarak özgürce ucuyordur ve seni bekliyordur

canım benim rabbim sabırlar versin cok zor bişey hele kucagına alıp kaybetmek daha acı olmalı bende 11 haftalık melegımı kaybettim 25 gün önce elden gelen bieşy yok kı ne yapalım inş. cennette bulusuruz meleklerımızle rabbim yıne yaşatsın o güzel duyguyu inş.

sizin gibi büyük bir acı yaşıyan insanlara nedenir bilmiyorum kelimeler bile yetersiz kalıyor....allah size ve eşinize sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…