Bebeğimin gelişi ve...

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
Hamile olmam tam anlamıyla bir sürpriz oldu inanamamıştım ama meleğim içimde büyümeye başlayınca onu sabırsızlıkla beklemeye başladım… Doktorum her şeyin normal gittiğini söylemişti. Kesinlikle sezaryenle doğum istemiyordum. Doktorumda normal gittiğini söylüyordu her şeyin.
Ve bir cumartesi gecesi 16 ocak 2010 gece 2 melek oğlumun gelmek için hazırlıklara başladığını hissettim. Evet sularım geliyordu ama sancım hiç yoktu. Doktorumu aradım bi problem olmadığını beklememi söyledi sabaha kadar sancım olmasını bekledik eşimle ikimizde çok heyecanlıydık. Pazar sabahı doktorumu tekrar aradım ve hastaneye çağırdı gittiğimizde sancım olmadığından beni sezaryene aldı suni sancı istedim ama kabul etmedi nedeni çocuk havasız kalabilir ölebilir dedi. Çaresiz ağlayarak epidüral sezaryenle dünyalar güzeli oğlumu dünyaya getirdim..
O kadar güzeldi ki sürekli onu izlemek istiyordum. Bu benimi diyordum inanamıyordum. 2 gece hastanede kaldıktan sonra çocuk doktorunun kontrollerinden sonra taburcu olduk. Her şey çok güzel gidiyordu. Bebeğim 25 günlük olmuştu bile ama bir terslik vardı son zamanlarda fark ettim. Bebeğimin ayak başparmakları mordu ve emerken çok yoruluyordu. Sağlık ocağına götürdüm aile hekimimizin kontrolü ve söyledikleri dünyamı başıma yıktı Kalbinde problem olduğunu söylüyordu apar topar doktora götürdük. Bir problem yok deyip bizi taburcu eden doktora nasıl anlamaz nasıl bebeğimin minik kalbinin hasta olduğunu. hem kalbinde delik vardı hem de kalp damarları tersti. Çocuk kardiyoloğuna götürdük ameliyat günün geçtiğini söylüyordu 6 ay beklememizi söylüyordu oksijen oranı da düşmüştü. Bebeğimi rahatlatmak için anjiyo yapılmasına karar verildi. Ve İstanbul’a gitmemizi önerdi. Hafta sonu olduğu için 2 gün beklemek zorundaydık fakat her an oksijeni bitebilir diye doktor kontrolünde olsun diye hastanede tuttuk ağlamaması gerekiyordu. Tahlil yapılması için kan almaları gerekti. 2 hemşire kan almaya çalışıyorlardı fakat damarları bulamıyorlardı bir türlü iğneyi oradan çıkarıp diğerine takıyorlardı ağlıyordu yavrum belki 15 dk boyunca kan alma işlemi bitince susturmam için kucağıma verdiler yavrumu ama susmuyordu ağladıkça oksijeni bitiyordu ve kucağımda kendinden geçti meleğim beni derhal odadan çıkarıp oksijen verdiler. Küçük iğneye bile dayanamamıştı vücudu bir dizi ameliyatı nasıl kaldıracaktı. Olmuyordu kendine gelemiyordu yalvarıyordum Allahım’a meleğimi bana bağışla diye.
Bizi hemen tıp fakültesine sevk ettiler. Yoğun bakıma aldılar oğlumu bekliyordum umutluydum tekrar kucağıma alıcam diyordum. Eşim sürekli giriyordu yoğun bakıma ama son girişi farklıydı içime bir ateş düşmüştü. Kötü şeyler hissediyordum ciğerlerim yanıyordu sanki hissetmiştim. Eşim çıktığında yüzüme bakamıyordu beni hemen hastaneden çıkarttı ve dışarıda söyledi minik yavrumuzun melek olup uçtuğunu. O an dondum kaldım. Hayır diyordum sadece hayır olamaz kendimi kaybetmiştim. Meleğim yoktu nasıl olur diyordum daha 2 gün önce bu hastalıktan haberimiz yoktu ama şimdi bebeğim yok diyordum. 13 şubat gece 3te yani 14 şubat Pazar meleğim yoktu. Pazar günü gelmiştiği meleğim ve yine Pazar günü gitti. Ve Keremim gideli 4 ay oluyor hala ilk günkü gibi acıyor içim yanıyor içimdeki yangın geçmiyor. Eşyalarına sarılıp ağlamaktan kendimi alamıyorum. 5 aylık bebek gördüğümde benim yavrumda bu kadar olacaktı diyorum. Allah herkesin yavrusunu anne babasına bağışlasın uzun ömürler versin. Evladın tadı da acısı da hiçbir şeye benzemiyor…..

Cnm ya Öyle ÜzÜldÜm kı ama elden ne gelır doĞumda ÖlÜmde bızım ıÇın
rabbım peygamber sabrı versın sana ama sakın dÜnyanı karartma kaderde buda varmıŞ de ve beterınden korusun allah. Dua et allaha sıĞın rabbım cennette buluŞtursun sızı ınŞallah....
Orda bekleyecek senı merak etme.Çok zor ama beterın beterı var onu dÜŞÜn bırde

Çok üzüldüm. Allah sabır versin size ve eşinize.
Umarım Cennetten kardeşini gönderir biran önce sağlıkla.

çok üzüldüm cnm yaa Allahtan gelen bişey melek oldu yavrunn cennette seni bekleyecek bir bebeğin var cnm

inş tek tesellim o zaten cennette beni karşılaması sağolun arkadaşlar.

canım yazdıklarından o kadar etkilenmişimki gözlerimden yaşlar süzüldü :gitme:
allah sana sabır versin başınız sağolsun tatlım

canım inan acını taa yüreğimin en dibinde hissettim okurken gözyaşlarımı tutamadım önümüzdeki ay benimde bir oğlum olucak Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı söylemek çok zor başın sağolsun tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim sana.

rabbim yar ve yardımcın olsunn sabırlar versin başın ssagolsun melegini hiç unutmıycaksın hep kalbinde olucak ama inşalalh rabbim sana bir evlat daha nasip eder acın bir nebze olsun diner inaşalhhh çok zorr diycek söz bulamıyorum ALLAH a EMANET olll

canım benim inanki acını o kdar ii anlıyomki rabbim metanetin sabrını gani gani versin rabbim inş meleklerimize kavuşmayı nasip eder mevlam neylerse güzel eyler sabret canım o kdr zorki biliyom ama o kadar aciz kullarızki duadan başka elimizden gelen bişi yok sözün bittiği yer ne dense boş biliyorum zaten okumaya başlayınca yaşlar süzüldü gözümden sabır arkadaşım sabır sabır ............

rabbım yardıncın olsun cok zor...cok uzuldum ..daha anne degılım ama ınan gozyaslarıma hakım olamadım okurken sonu guzlemı bıtıcek acaba dıye dusundum....ama annesı melek oldu yavrun ve yakınd akardesını yollucak sana

saoğolun arkadaşlarım yazdıklarınınz için okuduğunuz içinde teşekkür ederim. çok şükürki ALLAHIM sabrını verdi isyan etmedim Allah kimseye göstermesin hamile olan arkadaşlarımada hayırlısıyla kurtarsın..

allah bol bol sabır versin canım çok üzüldüm allahım inşallah tekrar anne olmak nasip eder canım

canım böyle bir durum karşısında ne söylenir bilemedim yüreğim acıdı yazdıklarını okurken,rabbim sabır versinmafoldumben
kucağın hayırlı saglıklı nurtopu gibi bi evlatla yeniden dolsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…