Bebeğimin gaz acısı

guapa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
12
3
16
Düzce
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...1,5 Aylık bir oğlum var bol bol gaz çıkarıyor fakat kendini çok sıkıyor ve her seferinde ağlıyor gece uykusundan uyanıyor gaz acısından.. Doktoro götürdüm düzensiz beslenmesinden dolayı miğdede asit oluşuyor gaz ve dışkı çıkarırken bu asitlerden dolayı yanma oluyor dedi...Şimdi düzenli saatli besliyorum fakat ağlamaları devam ediyor...Böyle bir sorun yaşıyan varmı acaba...

Malesef tum bebeklerin kaderi bu canim benim oglum da 2,5 aylik bizim de gaz sorunumuz var malesef gece ikinmalari tam kesildi derken tekrar basladi...duzenli beslenmeyle falan hic alakasi yok gazi olan bebeklerin tabiyati bu biraz sabredicez 3.-4. Ayina dogru duzeliyomus bu durum mama alan bebeklerde bu durum daha fazla oluyo suruplar damlalar bitki caylari hikaye hepsi bastan ise yarar gibi gorunuyo ama sonra yine basa donuyo o yuzden bosu bosuna ilac falan verme bu sorunun cozumu sadece zaman

Allaha şükür burdaki yazıları görüyorumda ben şükrediyorum..Evet benim oğlumunda gaz sancısı oluyor ama öyle geceleri sabahlara kadar sürmüyor ayrıca bol bol gaz çıkarıyor gece 4-5 saat uyuyor..Ben kaka yaparken ağlamasından korkmuştum acıyor diye ama sanırım tüm bebeklerde var bu sorun..Dediğim gibi halime şükrediyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…