- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
İnşallah canım.Bize de doktor yapısal dedi.Kol boyu da iyiymisOglumada öyle demişti doktorum evet bacak boyu biraz kısa doğdu su an 3.5 yaşında ve vücut dengeledi kendini hicbir sıkıntımız yok aslanlar gibi oğlusum sıkıntı etme kendine boşuna
Canım içini ferah tut.Benim bebeğimin geriliği de o haftalarda başladı hatta son haftalarda beş hafta gerilik vardı.Cuce bile dediler.Simdi çok saglikli.Cucelige ait bir belirti yok.Ama yine de biz gen testi yaptırdık sonucu henüz çıkmadı.Hamileyken çok ağladım ,günlerim zehirdi.Bol bol dua et.Bir şey olmaz Allah'ın izniyleBende ayni durumu yasiyorum. Bebegimin fl boyu kisa ama 20 haftadaki detayli ultrasonda kisa degildi. Sonradan kisalma buyume geriligi olustu. 26. haftada fl ve kol boyu 2 hafta geriden geliyor.. Cok korkuyorum. Down sendromu dendi, cucelik olabilir dendi. Ne yapacagimi sasirdim.
Canım içini ferah tut.Benim bebeğimin geriliği de o haftalarda başladı hatta son haftalarda beş hafta gerilik vardı.Cuce bile dediler.Simdi çok saglikli.Cucelige ait bir belirti yok.Ama yine de biz gen testi yaptırdık sonucu henüz çıkmadı.Hamileyken çok ağladım ,günlerim zehirdi.Bol bol dua et.Bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Teşekkürler canım iyi dileklerin için .Öyleyse hiç korkma maşallah uzuyor demek ki.O tıp hastalıklarda femur uzamiyor.Son zamanlarda fark sekiz haftayı buluyor.Saglikla bebeğini kucağına alırsın İnşallahCok sevindim canim Insallah son testi de iyi cikar bebeginin.. Bende cok agladim ama gecen hafta olcturdugumuzde 5 mm uzamis femur kemigi bir haftada. Biraz daha rahatim.. Insallah boyle buyumeye devam eder
Arkadaşlar herkese merhaba.Bebegime genetik test yapildi.Cok şükür hiç bir hastalığı yok.Cucelik te dahil.Bosu boşuna üzülüp yipratmisim hem kendimi hem bebeğimi.İlerde benimle aynı duruma düşen hamile arkadaşlar için yazıyorum bunu.Merak etmeyin beş haftalık fl ve hl geriligim olmasına rağmen bebeğim çok sağlıklı doğdu.
Maşallah canım çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.O zor günler geride kaldı çok şükürCanım çok sevindim. Bende iki hafta önce doğum yaptım ve aynı şekilde bebeğimde hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ve bacaklari kısa falan değil.
Teşekkür ederim canımCanim benim bebegimin bas cevresi 4, karin cevresi 3 hafta geriydi. Sadece bacak boyu ya 1 hafta geriydi ya gunundeydi tam hatirlamiyorum. Bastan beri cok iyi bir perinataloga gidiyordum. Baska doktora gitsem belki mikrosefali bile derlerdi. Simdi bebegim dogdu. 8 aylik masallah. Her seyi normal, gelisimi cok iyi. Sadece biraz minyon ama normal sinirlar icerisinde.
Bir arkadasinin tavsiyeyle onerdigi bir perinataloga gitmeni tavsiye ederim. Guvenebilecegin biri olmali. Hic canini sıkma. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Gonul ferahligi versin.
Edit. Konu acilma tarihine bakmamistim. Simdi farkettim. Sevindim senin icin. Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?