- 12 Şubat 2018
- 115
- 50
- 28
- 35
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Canim baska sıkıntı yoksa bebeginde rabbime dua et insallah biseycik olmaz dualarimdasinArkadaşlar bu hafta doktor kontrolünde bebeğimin hem fl hem de hl boyu dört hafta geriden çıktı.Baska bir profesoree gittim.Konya da çok tanınan biri Ali Acar diye.Bakti ve dedi ki bebeğinde Akondropilazi var ama en hafifi.O günden beri mahvolmuş durumdayim.Her gün dua ediyorum sizin de duaniza ihtiyacım var Hiç böyle teşhis konulup ta yanılan oldu mu aranızda?
Sağol canım Allah razı olsun.Baska bı sıkıntı yok.Ama işte profesör kesin konuştu akondropilazi var dedia.Kend doktorum yapısal dedi.İnsallah kendi doktorum haklı çıkar.Allahim kimseyi evladiyla sinamasinCanim baska sıkıntı yoksa bebeginde rabbime dua et insallah biseycik olmaz dualarimdasin
Evlat acisini cok iyi bilirim yeni kaybettim bebeğimi benim bebegimde gelisim geriliği vardi ve kalbinde tek.kapakçık vardi bizde cok iyi bi profesore gittik senin bebegin cok yuksek ihtimal.down sendromlu yasamaz bu aldir dedi aldirmadim tabi doğumu o.profesorle yapacaktim ama bana dediki eger down olursa ikinci planda olur oncelik saglikli cocuklar içindir dedi inanabiliomusunuz bende benimki evlat can degilmi dedim kuvez ve ameliyat icin ikinci olursunuz bunu kabul.edip gelin doguma dedi gitmedim bebeğim dogdu evet down sendromluydu ama oda bi candi bi evlatti malesef 35gun yaşadı acisi tarifsiz rabbime sığın kardesim dua et bol bolSağol canım Allah razı olsun.Baska bı sıkıntı yok.Ama işte profesör kesin konuştu akondropilazi var dedia.Kend doktorum yapısal dedi.İnsallah kendi doktorum haklı çıkar.Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
Maalesef çok acimasizlar.Canim seni cennttce bekleyen bir bebeğin var.Allah cennette kavuştursun inşallah.Cok sağol duaların icinEvlat acisini cok iyi bilirim yeni kaybettim bebeğimi benim bebegimde gelisim geriliği vardi ve kalbinde tek.kapakçık vardi bizde cok iyi bi profesore gittik senin bebegin cok yuksek ihtimal.down sendromlu yasamaz bu aldir dedi aldirmadim tabi doğumu o.profesorle yapacaktim ama bana dediki eger down olursa ikinci planda olur oncelik saglikli cocuklar içindir dedi inanabiliomusunuz bende benimki evlat can degilmi dedim kuvez ve ameliyat icin ikinci olursunuz bunu kabul.edip gelin doguma dedi gitmedim bebeğim dogdu evet down sendromluydu ama oda bi candi bi evlatti malesef 35gun yaşadı acisi tarifsiz rabbime sığın kardesim dua et bol bol
Sağol canım inşallah .AminCanim benim ne zor geciriyosun hamileligini
Rabbim senin de bebeginin de yuzune baksin
Saglikli dogar ins kuzum
Hl ne oluyor ki?Canım senin bebeğinin hl si de küçük çıkıyor muydu?
Fl bacak boyu, hl kol boyu oluyor.Hl ölçüsüne yorum yapmış mıydı doktor?Hl ne oluyor ki?
Gelişim geriliği diye bişey demiyorum bahsetmesi doktor canım.Bacak ve kol boyu dört hafta geriden sadeceGelişim geriligi ne kadardı
Hayır hiç hl boyu ölcusu yazmıyor ultrason kayıtlarında. Her zaman baş çevresi karın çevresi ve fl ölçüldü. Üstelik 3 ayrı hastaneye gittim hiç biri olcmedi ilk defa duydumFl bacak boyu, hl kol boyu oluyor.Hl ölçüsüne yorum yapmış mıydı doktor?
Bana doktorum kol ve bacak boyu dört hafta geriden diyordu.Ama haklısın hl ultrason ölçümlerinde yazmıyor.Masallah bebeğine.İnsalllah ben de senin gibi geçerim bu sınavı ve sağlıklı bı bebeğim olur.Hayır hiç hl boyu ölcusu yazmıyor ultrason kayıtlarında. Her zaman baş çevresi karın çevresi ve fl ölçüldü. Üstelik 3 ayrı hastaneye gittim hiç biri olcmedi ilk defa duydum
Ben eminim canım Allahin izniyle sağlıklıca alcaksın bebeğini kucağına. Sadece takma kafana ve bebeğini kucağına alacağın anı düşün Mutlaka haber ver.Bana doktorum kol ve bacak boyu dört hafta geriden diyordu.Ama haklısın hl ultrason ölçümlerinde yazmıyor.Masallah bebeğine.İnsalllah ben de senin gibi geçerim bu sınavı ve sağlıklı bı bebeğim olur.
Tamam canım inşallah.Haber veririm mutlakaBen eminim canım Allahin izniyle sağlıklıca alcaksın bebeğini kucağına. Sadece takma kafana ve bebeğini kucağına alacağın anı düşün Mutlaka haber ver.
Evet yaptım canım .Doktorlar evet fl boyu kısa ama bu akondrapilazi değil dedi.Yalniz biraz daha beklememiz gerektiğini söylediler.Bu hastalık bebek buyudukce ortaya çıkıyormuş.Simdilik bu sorun yok ama bir iki ay daha bekleyeceğiz.DOĞUM YAPTINIZ MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?