Bebeğimin fl boyu kisa

Scarlet Ohara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
251
585
103
Konya
Kızlar merhaba.Ben bundan bir ay önce doktora gittiğimde bebeğimin mide cebi izlenemedi yani bu bebegin.midesi yok dendi.Hastaliginin adı ozafagus atrezisiymis.Gunlerce ağladım,beni oradan oraya sevk ettiler.En son tıp fakültesinde bı radyoloji uzmanı bu bebeğin midesi var dedi.Mucize gibiydi,bu kez de sevinçten günlerce ağladım.Ama amniyon sıvı miktarını hep yüksek.Sebebi yok.Dun doktorum son kontrolumde bebeğin fl uzunluğu iki hafta geriden dedi.Bu iki haftayı geçerse sorun olurmuş.Cok canım sıkkın.Var mi aynı sorunu yaşayan?

Aynı sorunu yaşayan bir anne olarak doğduğunda hiç bir sorun yaşamadık duzeldi. Düzeliyor korkma. Sakin ol. Korkma Allahim kucağına almayı nasip etsin

Bu değerler bi ileride bir geride çıkabilir sıkıntı yapmayın. Herşey yolundaysa en fazla kısa boylu olur. Üzmeyin boşuna kendinizi

Canım öncelikle moralini yüksek tut
Benim de suyum çoktu
Az su iç dedi doktor ona rağmen doğumda boşalt boşalt bitmedi bir zararı olmadı bebeğime maşallah çok sağlıklı gelişimi ilerideydi
Minyon bir bebek olur muhtemelen
Lütfen canını sıkma sen iyi oldukça o da iyi olacak

İnsallah canım.Cok teşekkür ederim

İnşallah.Sadece sürekli sikinti cikmasi endişelendirir.Acaba birbirini tetikliyor mu diye düşünüyor insan
Bu sıkıntı bile değil. Canınızı sıkmayın. Doktorlar kendilerini kurtarmak için en son söylenecek şeyi en başta söylüyorlar. Stres baş düşmanınız bunu unutmayın

Canim benim bebeğimin fl si hep 3hafta grriden geliyordu sonra 4de cikti kalbindebde sorun vardi doğdu doene sendromluydu fl yi bazen yanlista olcebiliorlar ama baska bi bulgu yoksa korkmayin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim benim bebeğimin fl si hep 3hafta grriden geliyordu sonra 4de cikti kalbindebde sorun vardi doğdu doene sendromluydu fl yi bazen yanlista olcebiliorlar ama baska bi bulgu yoksa korkmayin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canım down sendromlu olduğu doğduğunda mi anlaşıldı?Yoksa doğmadan önce biliyor muydunuz?

3 hafta küçük çıkıyordu fl boyu bizde. Haftamız 36 ama fl 32-33 çıkıyordu mesela. Oğlum 50 cm doğdu. Ultrason değerlerini çok kafaya takıp hamileliğini kendine zehir etmemeni tavsiye ederim

Allah sabır versin canım sana da.Seni cennette bekleyen bir bebeğin var.Sana doktorlar durumu açık açık söylemiş.Bizim durumumuz belli değil.O belirsizlik insanı yoruyor

Arkadaşlar bu hafta doktor kontrolünde bebeğimin hem fl hem de hl boyu dört hafta geriden çıktı.Baska bir profesoree gittim.Konya da çok tanınan biri Ali Acar diye.Bakti ve dedi ki bebeğinde Akondropilazi var ama en hafifi.O günden beri mahvolmuş durumdayim.Her gün dua ediyorum sizin de duaniza ihtiyacım var Hiç böyle teşhis konulup ta yanılan oldu mu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…