- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Aynı sorunu yaşayan bir anne olarak doğduğunda hiç bir sorun yaşamadık duzeldi. Düzeliyor korkma. Sakin ol. Korkma Allahim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba.Ben bundan bir ay önce doktora gittiğimde bebeğimin mide cebi izlenemedi yani bu bebegin.midesi yok dendi.Hastaliginin adı ozafagus atrezisiymis.Gunlerce ağladım,beni oradan oraya sevk ettiler.En son tıp fakültesinde bı radyoloji uzmanı bu bebeğin midesi var dedi.Mucize gibiydi,bu kez de sevinçten günlerce ağladım.Ama amniyon sıvı miktarını hep yüksek.Sebebi yok.Dun doktorum son kontrolumde bebeğin fl uzunluğu iki hafta geriden dedi.Bu iki haftayı geçerse sorun olurmuş.Cok canım sıkkın.Var mi aynı sorunu yaşayan?
Bu değerler bi ileride bir geride çıkabilir sıkıntı yapmayın. Herşey yolundaysa en fazla kısa boylu olur. Üzmeyin boşuna kendiniziKızlar merhaba.Ben bundan bir ay önce doktora gittiğimde bebeğimin mide cebi izlenemedi yani bu bebegin.midesi yok dendi.Hastaliginin adı ozafagus atrezisiymis.Gunlerce ağladım,beni oradan oraya sevk ettiler.En son tıp fakültesinde bı radyoloji uzmanı bu bebeğin midesi var dedi.Mucize gibiydi,bu kez de sevinçten günlerce ağladım.Ama amniyon sıvı miktarını hep yüksek.Sebebi yok.Dun doktorum son kontrolumde bebeğin fl uzunluğu iki hafta geriden dedi.Bu iki haftayı geçerse sorun olurmuş.Cok canım sıkkın.Var mi aynı sorunu yaşayan?
Bu değerler bi ileride bir geride çıkabilir sıkıntı yapmayın. Herşey yolundaysa en fazla kısa boylu olur. Üzmeyin boşuna kendinizi
İnsallah canım.Cok teşekkür ederimCanım öncelikle moralini yüksek tut
Benim de suyum çoktu
Az su iç dedi doktor ona rağmen doğumda boşalt boşalt bitmedi bir zararı olmadı bebeğime maşallah çok sağlıklı gelişimi ilerideydi
Minyon bir bebek olur muhtemelen
Lütfen canını sıkma sen iyi oldukça o da iyi olacak
Bu sıkıntı bile değil. Canınızı sıkmayın. Doktorlar kendilerini kurtarmak için en son söylenecek şeyi en başta söylüyorlar. Stres baş düşmanınız bunu unutmayınİnşallah.Sadece sürekli sikinti cikmasi endişelendirir.Acaba birbirini tetikliyor mu diye düşünüyor insan
Durumumuz aynıymış canım.Cok sağol içime su serptin gerçekten.Allah kimseyi evladiyla sınamasınSuyum fazlaydı, bebeğin fl boyu da 3 hafta gerideydi gayet sağlıklı bir oğlum var içini ferah tut suyu az olsa da dert
Canım down sendromlu olduğu doğduğunda mi anlaşıldı?Yoksa doğmadan önce biliyor muydunuz?Canim benim bebeğimin fl si hep 3hafta grriden geliyordu sonra 4de cikti kalbindebde sorun vardi doğdu doene sendromluydu fl yi bazen yanlista olcebiliorlar ama baska bi bulgu yoksa korkmayin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bundan başka bir sıkıntı var mıydı gebeliginizde?3 hafta küçük çıkıyordu fl boyu bizde. Haftamız 36 ama fl 32-33 çıkıyordu mesela. Oğlum 50 cm doğdu. Ultrason değerlerini çok kafaya takıp hamileliğini kendine zehir etmemeni tavsiye ederim
Hayır herhangi bir sıkıntı yoktu.Bundan başka bir sıkıntı var mıydı gebeliginizde?
Canım down sendromlu olduğu doğduğunda mi anlaşıldı?Yoksa doğmadan önce biliyor muydunuz?[/QUOTE
Canim.ikili tarama testi yaptirdim temiz cikmisti sonra detayli ultrasonda kalbinde tek.kapakcik.ve geniş iki tane delik.var.die çıktı sonra doktorlarla maceram basladi.yok.aldir sakat olacak aldir down sendromlu bebek egitimi zoe aldir pisman olursun tarzi seyler aldirmadim.bebeğimi doğdu malesef kalbi 35gun dayanabildi melek oldu oğlum doyamadım ona koklayamadim bile tarifi imkansiz rabbim kimseyi evladiyla sınamasın cok.zor o yüZden baska bi bulgu yoksa korkmayin her sekilde kabulunuzse eger hamileligin tadini cikarin
Canım senin bebeğinin hl si de küçük çıkıyor muydu?3 hafta küçük çıkıyordu fl boyu bizde. Haftamız 36 ama fl 32-33 çıkıyordu mesela. Oğlum 50 cm doğdu. Ultrason değerlerini çok kafaya takıp hamileliğini kendine zehir etmemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?