Çocuk Hastalıkları Bebeğimin femur kemiği kırıldı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

turkuazlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
22
4
88
Merhaba arkadaşlar,
Oğlum 16 aylık. Oyun oynarken düşüp femur( uyruk) kemiğini kırdı. Dr da bizde inanamadık. Basit kırılabilen bir kemik olmamasına rağmen nasıl oldu bilmiyorum. Yaşayan varsa Sizlere sormak istediğim şeyler var. Belden aşağısını alçıya aldılar. 45 gün kalacak dediler ama daha erken çıkartırlar mı? internette alçıda olan bacak kısa kalır diyorlar?! çok ağlıyor hareket etmek istiyor. Oyalamak için öneriniz neler. Teşekkürler...

Çok geçmiş olsun talihsiz bir durum başımıza gelmedi ama şunun içim yazdım ;
Kardeşim 1.5 yaşında kalça çıktığından ameliyat olmuştu baya belden aşağısı alçıda kaldı ama şuan bacaklarında bi sorun yok zayıflık vs de yol k belki alakalısı yok ama korkmayın demek istedim :)
Birde alçıdan çıkınca tekrar hareket edecek ve bir zayıflık bişe olsa kısa Zamanda gelişimi tamamlanır

Çok geçmiş olsun, sanırım nadir rastlanan durumlardan bir tanesi.
Böyle bir tecrübem yok ama Allah'tan acil şifalar dilerim.
İnşallah kısa zamanda sağlığına ve hareketlerine kavuşur.

Çok teşekkürler... Dün doktora gittik kırık yerinde ufak bir kayma da varmış. Ne yapıcaz hiç bilmiyorum

Geçmiş olsun. Kırıkla ilgili bilgim yok ama oyalamak için birkaç parça yeni oyuncak almayı deneyebilirsiniz. Parmak kuklası olabilir, eğitici kartlar alıp oradaki kelimeleri öğretmeye çalışabilirsiniz, yani daha çok sizin oynayıp onun bakacağı öğreneceği tarzda oyuncaklar olabilir.

Merhaba lütfen bana cevap yazın çocuğunuzun son durumu nedir benim oğlumda 1 aydır alçıda naptiniz

Merhaba konunuzu guncelledim lütfen görürseniz cevap yazın çok çok üzüntülüyuz bebeğimizde kalıcı hasar kalacakmi diye. Sizde kısalma oldu mu bizdede kayma var dedi doktor ama zamanla düzelir dedi ama hergun ağlıyorum söz konusu evlat olunca bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…