Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğimin el ve ayakları terliyor
Bebeğim 2 aylik (70 gunluk) sürekli olmasada bazen gün içerisinde avuç içleri ve ayak tabanları sırılsıklam terlemiş oluyor neden kaynaklanabilir acaba.bu durumda olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Baş terlemesi gibi durumlarda da Demir eksikligi olabilir diye duymuştum baktirdiniz mi kanlarina bu aralar .
Benim oglumda demir eksikligi var ve özellikle emzirirken bilekleri kafası cok terliyor tabi bundan sebep oluyor diyemem
Benimde bebişimde aynı durum vardı doğduğundan beri ayakları elleri terler dururdu . Kasım’da doğduğu için çorabını sık sık değiştirirdim teri soğuyup üşümesin gaz olmasın diye. Penye çorap eldiven giydirirdim. Biraz büyüyüp ellerini kullanmaya başlayınca el terlemeleri geçti . Yada sürekli salya olup ağzına götürdüğü için farketmiyorum bide yaz ayındayız ya kış gibi olmuyor kuruyor. Şimdi 7 aylık . Ayakları terliyor bitek . Yine arada kontrol edip penye çoraplarını değiştiririm. Testlerini yaptırdık elhamdulillah bi eksikliği vs de yok dr genetik olabilir dedi. Hakkatende benim oğlan babasının kopyası, babasının da elleri kendisi yaz kış terler hep şelale gibi . sizin de öyle olabilir belki , varmı eşiniz yada siz tarafta çok terleyen ?
Benim bu yasimda hala ellerim ayaklarim.terler. bebegimin de dogdugundan beri terliyor genetik olsugunu dusunmustum ama bi yerde okurken gprdum bebeklerin el ayaklari genelde terler yaziyodu
Benim bu yasimda hala ellerim ayaklarim.terler. bebegimin de dogdugundan beri terliyor genetik olsugunu dusunmustum ama bi yerde okurken gprdum bebeklerin el ayaklari genelde terler yaziyodu