3 hafta önce dogum yaptım dogumdan sonra bebegimin down sendromlu oldugunu öğrendim. Aklımı kaybetmek üzerwyim kabullenemiyorum bu olanları bundan önce hiç derdim olmamış bwnim kaçıp gitmeyi düşünüyorum herseyi bırakıp sonra gözlerinin içine bakıyorum bebegimin ne ona kıyabiliyorum ne kendim içün bişey yapamıyorum. Ben hamilelik sürecimde doktora gittiğimde ikili test için süremin gectiğini istersem üçlü test uapabilcegimi ama onunda cok güven vermediğini söyledi doktor ve cevreden hep oyle diyorlardı benimkine down dediler 9 ay üzüşdüm sonra biç bişeyi yoktu bebegimin diyen okadar coktuki bende korktum hamilelik boyu o düşünceyle yasamaktan ve olsada aldırmam düşüncesindeydim. İnsan basına gelmez gibi düşünüyor birde cok bilinçli degiliz bu sendrom konusunda.
Falar dogumdan sonra bunları yasayınca kendim basta olmak üzere tüm herkesi suçlar oldum ne doktor beni dogru dürüst yönlendirdi ne ben üzerine düşüp cok aramamısım ilk gebeliğim tecrübesizdim . Bebegimi kabullenemiyorum kafayı yemek üzereyim allahım canımı al diyorum artk o hale geldim. Bu durumu yasayan var mı nasıl aştınız?
Falar dogumdan sonra bunları yasayınca kendim basta olmak üzere tüm herkesi suçlar oldum ne doktor beni dogru dürüst yönlendirdi ne ben üzerine düşüp cok aramamısım ilk gebeliğim tecrübesizdim . Bebegimi kabullenemiyorum kafayı yemek üzereyim allahım canımı al diyorum artk o hale geldim. Bu durumu yasayan var mı nasıl aştınız?
Son düzenleme: