• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin dilinde morluk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayalci

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
377
22
318
mrblar dun akşam kızımın dilinin ust kısmının siyaha yakın mor olduğunu farkettim.bugun dr goturdum doktor başka bi rahatsılığı yoksa onemli bi şey yoktur bi kaç gun takip edin dedi ama yine içim hiç rahat değil.daha once boyle bi sorunla karşılasan var mı acaba?

ek gıdaya geçtiniz mi?
yediklerinden ya da alerjik reaksiyondan olabilir ama ben de rahat edemezdim yine de başka bi doktora götürün bence
geçmiş olsun..

çoktan geçtik cnım .herzaman yediklerini yedi yine değişik bişey yemedi.yarında bi bakıyım da pazrtesi goturmeyi duşunuyorum

canım ellerini emiyosa tırnağı ile yapmıştır 6 7 aylıen benim oğlan da da olmuştur ben izledim daha sonra tırnağı ile yaptığını anladım

Bebeğim 10 aylık. Akşam yatmadan önce dilinin ucunda küçük bir morluk olduğunu fark ettim ve telaşlandım. Biraz internette araştırdıktan sonra doktorla da konuştum. Isırmış olabilir ya da yediği bir şeye alerjisi olabilir ya da bazen demir vitamininden de kaynaklanabilir dedi. Ben de burada paylaşmak istedim. İnsan aynı şeyleri yaşayanları okudukça rahatlıyor bunu biliyoruz çünkü. Bütün bebişler sağlıklı mutlu olsun inşallah.

Back
X