Ayy yara falan olabilir dedile bana cok korkmustum. Topikte arkadasin fotograf paylasti mi canim boyle miydiDişbizim topikte bi arkadaşın da geliyor doktoru da demiş bugün
Amin canim insallah cok sagolİnci gibi dizilsinler insallah.
Evet hepimiz paylaştık ben benimkine çıkıyor diyordum onların ki daha bembeyaz hem de dur bulursam etiketleyim seniAyy yara falan olabilir dedile bana cok korkmustum. Topikte arkadasin fotograf paylasti mi canim boyle miydi
Bir muddet daha disinin surup cikmasi. Saglikla gelsinler insallah. Agzini serin tutmaya bak annesi. Tetagil de bir sure is gorur.Amin canim insallah cok sagol
Tamam canim bekliyorumEvet hepimiz paylaştık ben benimkine çıkıyor diyordum onların ki daha bembeyaz hem de dur bulursam etiketleyim seni
Doktorumuzla konusuruz yakin zamanda o kirmizilik normal mi peki sizceBir muddet daha disinin surup cikmasi. Saglikla gelsinler insallah. Agzini serin tutmaya bak annesi. Tetagil de bir sure is gorur.
Gayet normal.Doktorumuzla konusuruz yakin zamanda o kirmizilik normal mi peki sizce
Hayirlisi bekleyip gorucez artikDış geldiginden değil bence.Muhtemelen ağzına bir oyuncak vs aldı,orayı yara yapmis.Dis ilk başta oradan gelmez.Dis gelirken de öyle yara olmaz.Belki sert bir cisim çizdi.
O diş gelmez hemen benimkininde o beyazdı oyle bende ilk o çıkacak sanmıştım ama 16-17 aylıkken çıkardı onları hatta azi dişinden sonra çıkıyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?