• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş verenlerin işe almama nedenleri 1

bu arada dün bir tekstil firmasına daha gittim ve lise mezunuyum diye yazdım....insanlara dert anlatmaktan bıktım..ne şans ki benim lise diplomam duruyor ama arkasında üniversitemin damgası var..arkasınıda incelemezler herhalde..birde tekstilde paketlemede çalıştım diye yazdım,halbuki alakası yok..napayım yaaaaaaa...başka türlü iş vermiyorlar...bazen yalan söylemek gerekiyor.)

Paketleme konusunda tecrüben olmadığını işbaşı yaptıktan sonra anlarlar keşke yalana başvurmasaydın :jeyyar:

canım kaç sene mezun olalı...hangı unıversıte mezunusun unıversıtenın etıketı de oldukca onemlı dersanelerde...edebıyat fakulttesı tarıh edebıyat bolumlerınden mezunsan bırde çok zorrr ışin benım gıbı

canım kaç sene mezun olalı...hangı unıversıte mezunusun unıversıtenın etıketı de oldukca onemlı dersanelerde...edebıyat fakulttesı tarıh edebıyat bolumlerınden mezunsan bırde çok zorrr ışin benım gıbı

şekerim ben mezun ollaı 2 yıl oldu..daha doğrusu lisansı 2005 de bitirdim,2006 da da yüksek lisansı bitirdim..fizik bölümü mezunuyum..yıldız teknik üniv...üniv para eder dedik ama o da olmuyor işte

çok olmamamışkiiiii sen üniversiteyi bitireli ki sanırım tezsiz yüksek lisansta yapmışssın ben sanıyordum kii yuksek lısans yanı formosyonu olanı havada kapıyorlarrr veee fızık mezunusun aslındaa yanııı hadı bız tarıhcıler sayıca coguzzz ama .....sanırım bulundugn ılden kaynaklanıyorrr

ya boşver tekstilde diplomanı götürmene gerek bile kalmaz endişen olmasın. arkasını bırak sormazlar bile diploman nerde diye:) aman paketleme de aman aman bi zorluğu yok ilk bir iki gün içinde zaten göze girersin sen de bu çalışma isteği olduktan sonra. ama tekstil inanılmaz zor be arkadaşım.gerçi sen de gitsen 2 gün içinde anlarsın 18-20 yaşındaki kızzlar 45 yaşında gösteriyor.Allah kolaylık versin. yani tabii ki şu dönemde para önemli ama tecrübe için çevrendeki dersanelerle bi konuşsan hani 1 dönem ücret istemem sadece bana referan olun filan desen. Ne bileyim zor br durum oofff yaaaa.

Back