Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SERBEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
116
1
BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM. TABİKİ SAĞLIKLI OLSUN DA FARKETMEZ ASLINDA AMA İLK BEBEĞİM OLDUĞU İÇİN HERHALDE ÖĞRENECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM. ŞU ANDA 9 HAFTA 5 GÜNLÜK HAMİLEYİM
ŞU İNTERNETTEKİ CİNSİYET TAKVİMLERİNE VEYA YORUMLARA İNANMALIMIYIM SANIRIM HAYIR SİZİNDE DENEYİM VE YAŞADIKLARINIZI PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM...ALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN opuyorumnanaktan

ben 16 haftalık hamileyim 1 hafta önceki kontorlümde doktorum %80 erkek dedi,erkek bebek kıza göre daha önce belli oluyormuş sanırım

ayneeeenn canım bende senin gibi ilk hamileliğim ve çok çok merak ediyorum 8+4 hamileyim okadar çok merak ediyorumki ve bende baktım öle çin takvimine felan ama onlada olmaz bence güven hep jayal kuruyorum ne olacak cinsiyeti diyee meraktan çatlıııyorrrrruuuuummmm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…