Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İsyan ettiğimin farkındayım çok inançlı bi insanımdır aslında bu da ayrıca bi vicdan yükü bana Allah affetsin beni inşallah düzelicem zaten düzelmek umuduyla belki biri bisey der bende kendime gelirim diye yazdım buraya çaresiz hissediyorum çünkü kendimi dediğim gibi önce cinsiyeti problem ettim sonrada bi anne böyle dusunmez benden anne olmaz diye bozuldu psikolojim
Bende sırf belki etki eder diye sert konuştum kardeşim silkelen ve kendine gel imtihan dünyasındayız Allah korusun güzel ayrılalım bu diyardan ❤️

Hayretler içerisinde okudum bu kadar nefret edecek ne var, neden erkek bebekten bu kadar nefret ediyorsunuz çocukluğunuza inmek lazım. Erkek olmadı kızı oldu diye üzülen babalar = kız isterken erkek olduğunu öğrenen siz.
Hiçbir farkınız yok.

Engeliniz kalktığı zaman okursunuz umarım...

Ilk okuduğum zaman çok kızdım size öyle böyle değil, diğer yorumları okuyup ondansonra yazmak istedim düşüncelerimi.

Nasıl bir psikoloji ile senelerce kendinizi kaptırdınız bu fikre kendinizi cok merak ettim, sonuçta bizim için hayırlı olanı bir tek Rabbim bilir.

Rabbim size erkek evlat verdiyse sizin için hayırlı olan buymuş demek ki, düşünün ki Allah çok istediniz ve size bir kız evladı nasip etti ama hayırsız, kötü huylu bir kız evladı o zaman ne yapacaksınız?
Erkek evlada sahip olacaksınız ama belki bir kız evladından daha hayırlı olacaktır size bunu da bir düşünün ve doğacak olan yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak için önce Allaha tevbe edin ve dua edin... Çünkü şu an bir nevi isyan ediyorsunuz ve Rabbim sizi karninizda ki evlâdın sağlığı ile sınamasın inşallah çünkü eminim o zaman da vicdan azabı duyacaksınız.

Tez vakitte bu psikolojik sorununuzdan kurtulursunuz dilerim ve yavrunuza sıkı sıkı sarsılırsınız inşallah.
Allah yarve yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşun kuzunuza dilerim ki.

Sanırım cok kolay hamile kaldınız ki evladınızdan sırf erkek dıye nefret edıp anne olmasaydım dıyorsunuz nerdeyse 2 senedir çocuk sahıbı olmak ıcın ugrasıyorm ne kızı ne erkeği hayırlı sağlıklı bır evladım olsun dıye yapmadığım kalmadı rabbim nasip etmedi etse umrumda mı ki kız erkek kendinize geli lütfen ne guzel anne oluyorsunuz sızın yerınızde olmak için nelerini vermeye hazır bır dunya ınsan var dilerim bunca seyden sonra rabbim acısıyla sınamaz sisi

Back
X