- 27 Ocak 2021
- 12
- 3
- 36
Bebeğimin cinsiyeti hakkında tecrübeli yorumlar bekliyorum ama rica ediyorum soru ve cevapları takip edelim sorulara,cevaplara sadık kalalım :) benim gibi cinsiyeti merak edenler,tabiki önce sağlıklı olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ultrason görüntüsündeki çıkıntıyı testis torbasına benzetmiş biri olarak erkek diyorum
Tam netleşsin bilgi vericem sana,sen de yeni hamilesin sanırım bu konuda çok araştırma yaptım ultrason foto varsa tahminde bulunabilirim
Tam netleşsin bilgi vericem sana,sen de yeni hamilesin sanırım bu konuda çok araştırma yaptım ultrason foto varsa tahminde bulunabilirimultrason görüntüsündeki çıkıntıyı testis torbasına benzetmiş biri olarak erkek diyorum
Maşallah öncelikle çok sağlıklı göründüğünü tahmin edebilirim fakat popiş arası görünmeli cinsiyeti için2 bacak arası görüntü var mı ya da çekmiş olduğunuz videoları tekrar izleyip bir çıkıntı var mı bunun açısı çok önemli çünkü kız bebeklerlerde de 15-16 haftaya kadar klitoris çıkıntısı görünüp erkek sanılabiliyor,bu da sizin alışverişe başlayıp daha sonra hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir,bununla ilgili çook araştırma yaptım 12 haftada oluşmaya başlıyor ama tamamlanma süreci sanırım 20 hafta ben de bugün 14+1 de heyecan içindeyim halasonra da kesin kız dendi ama kızım diyemiyorum benim görüntüde sanki pipi ve testis torbası varbirqz daha beklicemEki Görüntüle 2792447 Merhaba 12 haftalık tahminleriniz nelerdir
Maşallah öncelikle çok sağlıklı göründüğünü tahmin edebilirim fakat popiş arası görünmeli cinsiyeti için2 bacak arası görüntü var mı ya da çekmiş olduğunuz videoları tekrar izleyip bir çıkıntı var mı bunun açısı çok önemli çünkü kız bebeklerlerde de 15-16 haftaya kadar klitoris çıkıntısı görünüp erkek sanılabiliyor,bu da sizin alışverişe başlayıp daha sonra hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir,bununla ilgili çook araştırma yaptım 12 haftada oluşmaya başlıyor ama tamamlanma süreci sanırım 20 hafta ben de bugün 14+1 de heyecan içindeyim halasonra da kesin kız dendi ama kızım diyemiyorum benim görüntüde sanki pipi ve testis torbası var
Yeni kullanıcıyım şuan yeni keşfediyorum özelden yazdığınızı yanıtlicam fakat önce öğrenip bulmam gerekiyorTeşekkür ederim,özelden yazdım size bakabilir misiniz
Canim hamileligi ogrendiginde kasik agrilarin var miydi?Tahminde bulunan yok mu? (
Kaç haftalık acaba,bacak arası görüntü var mı ancak öyle anlaşılabilirLütfen benimkini de yorumlar mısınız? Çok merak ediyorum. .