• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyeti. 15+3

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.219
942
123
34
Merhaba kizlar benim ilk gebeliğim ama meraktan çatlıyorum cinsiyet için:)bir-kac ultrason görüntüsü yükleyeyim yorumlarınızı merak ediyorum. Doktorum 12.haftada yüzde 51 erkek gibi dedi 15+3 bugün ise hiçbirşey göremiyorum hiçbirşeye benzetemiyorum dedi. Böyle olunca daha merak ettim şimdi:) neyse bakalım tahminleriniz neler olacak netleşince de yazcam buraya sonucu

Eklentiler

• IMG-20190511-WA0002.jpeg
    IMG-20190511-WA0002.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20190531-WA0023.jpg
    IMG-20190531-WA0023.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 137
Burada daha minik 9 hafta falandı yanilmiyorsam

Eklentiler

• IMG-20190417-WA0008.jpeg
    IMG-20190417-WA0008.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 119
Kiz bebek gibi heldi canim hayirlisi olsun insallah
Ya inşallah kuzum ya nasip tabi ama ilk bebeğim kız olsun istiyorum da rabbim neyi layık görürse o olur tabi. Sadece yapı gereği de aşırı merakliyim böyle dayanamadım sizden fikir almak istedim :)

Ya inşallah kuzum ya nasip tabi ama ilk bebeğim kız olsun istiyorum da rabbim neyi layık görürse o olur tabi. Sadece yapı gereği de aşırı merakliyim böyle dayanamadım sizden fikir almak istedim :)
Anliyorum seni canim icin fikir fikir oluyor. Bende agabey yoktu erkek kardeste yoktu ilki erkek gerisi ne olursa kiz olsun dedim ama ilkide erkek ikinciside :olamaz: kiz bebek gorunce benim odunlara bakasim gelmiyor

Anliyorum seni canim icin fikir fikir oluyor. Bende agabey yoktu erkek kardeste yoktu ilki erkek gerisi ne olursa kiz olsun dedim ama ilkide erkek ikinciside :olamaz: kiz bebek gorunce benim odunlara bakasim gelmiyor
Ahahah :)) ya bizim de hem kız hem erkek var ailede 3 kız 2 erkek ama hep kız çocuklarının bende yeri farkli ve rabbim herkese nasip etsin bence bir anne için kız çocuk çok vefalı herşeyine yetişen oluyor. O yüzden rabbim size de inşallah bir kız çocuk nasip etsin bize de 🤲

Canım bende kıza benzettim ama tamamen his çünkü usg lerin de çok belirsiz daha iyi görüntü yakalayamamış mi dr anlamadım

Canım bende kıza benzettim ama tamamen his çünkü usg lerin de çok belirsiz daha iyi görüntü yakalayamamış mi dr anlamadım
Canım az önce başka doktora girdim bebek çok güzel pozisyondaydı hareketliydi ve netleşti çok şükür yüzde 100 kizzzzzz😍 oysaki 12. Haftada kendi doktorum erkeğe benzetmişti ama kız oldu 😍😍🤲🤲

Back