• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
34
Merhaba arkadaşlar. İkinci bebeğime hamileyim. Bir oğlum var ve en büyük hayalim kızım olması tabi ki önce sağlığı daha önemli ama kız olmasını gerçekten çok istiyorum. Şu an 15+3 haftalık hamileyim. En son 11+2 de Dr kontrolüm vardı. Dr um kese şekli erkeğe benziyor demişti. Emin misiniz diye sorduğumda %70 lik bir tahmin yanılma payım var demişti. Önümüzde ki salı günü tekrar kontrole gidecem herhalde o zaman net bişey söyler. Hala içimde bi umut var kız olacak diye. Kese şekline göre tahmin yapıp sonra yanılan var mı? Bu aralar fazlasıyla tatlı yiyorum. Hamileliğin başından beri bulantı çekiyorum zofran la idare ediyorum ve hala ilacı kullanıyorum iştahım da çok kötü. Sadece tatlı çekiyor. Lütfen biri yanılma payı var desin.

Kesinlikle yanilma payi vardir. 15.haftada erkek oldugu soylendi bize. 17.de kiz. Bir kizim var. Suan cok merak ediyorum degisecek mi diye..
Erkek kiyafeti de almistim:) insan ister istwmez merak ediyor. Hayirlisi olsun..

Kesinlikle yanilma payi vardir. 15.haftada erkek oldugu soylendi bize. 17.de kiz. Bir kizim var. Suan cok merak ediyorum degisecek mi diye..
Erkek kiyafeti de almistim:) insan ister istwmez merak ediyor. Hayirlisi olsun..
Allah bağışlasın kızınızı. Allah sağlıklı bir bebek sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Evet gerçekten merak ediyoruz ya :) Bn oğluma hamileyken 12. Haftada erkek dendi ve oğlum oldu. şimdi ki Dr um başkası ama yine de kese şeklinden benzettiiği için uzman sonuçta yanılmaz diye düşünüyorum. Bir aydır kız bebek belirtilerine bakıyorum ya deli gibi :)

Benimde 4 yasinda oglum var saglikli birde kizim olsun cok istiyorum surekli arastiriyorum tabiki nasipten oteye gecilmiyor. Cinsiyetle ilgili bir gelisme varmi ogrendinizmi

Benimde 4 yasinda oglum var saglikli birde kizim olsun cok istiyorum surekli arastiriyorum tabiki nasipten oteye gecilmiyor. Cinsiyetle ilgili bir gelisme varmi ogrendinizmi
Biraz geç gördüm ama kusura bakmayın. Allah bağışlasın oğlunuzu. Ben çin takvimine bakmıştım hamile kalmadan önce öyle düşündüm . Benim de oğlum üç yaşına basacak yakında. 42 günlük bi kızım oldu allah ıma şükürler olsun . Darısı başınıza inşallah allah gönlünüze göre versin .

Biraz geç gördüm ama kusura bakmayın. Allah bağışlasın oğlunuzu. Ben çin takvimine bakmıştım hamile kalmadan önce öyle düşündüm . Benim de oğlum üç yaşına basacak yakında. 42 günlük bi kızım oldu allah ıma şükürler olsun . Darısı başınıza inşallah allah gönlünüze göre versin .
Ay cok sevindim saglikla anneli babali buyusun kiziniz insallah.. Amin ben de kismetse 2.yi dusunuyorum ve tabiki once saglikli sonrasinda da kizim olmasini cok isterim. Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin. Duaniz icin de Allah razi olsun.

Back