• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cildinde kuruluk

esoes60

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
39
9
1
29
Bebeğimin sırtında böyle kuruluklar oluşmuş neden olabilir geçen akşam banyo yaptırdıktan sonra fark etmiştim iki yerdeydi şimdi baya artmış nemlendirici sürsem olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_20250213_204301.webp
    IMG_20250213_204301.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250216_120255.webp
    IMG_20250216_120255.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 31
Bebeğimin sırtında böyle kuruluklar oluşmuş neden olabilir geçen akşam banyo yaptırdıktan sonra fark etmiştim iki yerdeydi şimdi baya artmış nemlendirici sürsem olur mu acaba
Kullandığınız şampuan veya sabun dokunmuş olabilir, mustela krem veya travazol sürüyorum ben kızarıklık ya da kuruluk görürsem

Kullandığınız şampuan veya sabun dokunmuş olabilir, mustela krem veya travazol sürüyorum ben kızarıklık ya da kuruluk görürsem
Acaba yediğim bişeyden olmuş mudur diye düşündüm şampuan deterjan hep aynı kullanıyorum sonradan da yapar mı acaba 2 buçuk aylık şuan. Krem de Bioderma var onu süreyim bi belki fayda eder o zaman teşekkür ederim 🙏🏻

Acaba yediğim bişeyden olmuş mudur diye düşündüm şampuan deterjan hep aynı kullanıyorum sonradan da yapar mı acaba 2 buçuk aylık şuan. Krem de Bioderma var onu süreyim bi belki fayda eder o zaman teşekkür ederim 🙏🏻
Bioderma bende de var ama hiçbi faydasını görmedim. Bebekten bebeğe değişir belki sizin bebeğinize iyi gelir 🤷
Yediğiniz Bi şeyden de olabilir, uzun süredir yemediğiniz bişey yediyseniz. Ama küçük bebeklerin cildinde böyle şeyler olabiliyor, doktorunuz bilir yine en iyisini. Geçmezse ya da çoğalırsa götürün bence. Sağlıkla büyüsün ❤️

Back
X