Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin sırtında böyle kuruluklar oluşmuş neden olabilir geçen akşam banyo yaptırdıktan sonra fark etmiştim iki yerdeydi şimdi baya artmış nemlendirici sürsem olur mu acaba
Bebeğimin sırtında böyle kuruluklar oluşmuş neden olabilir geçen akşam banyo yaptırdıktan sonra fark etmiştim iki yerdeydi şimdi baya artmış nemlendirici sürsem olur mu acaba
Acaba yediğim bişeyden olmuş mudur diye düşündüm şampuan deterjan hep aynı kullanıyorum sonradan da yapar mı acaba 2 buçuk aylık şuan. Krem de Bioderma var onu süreyim bi belki fayda eder o zaman teşekkür ederim
Acaba yediğim bişeyden olmuş mudur diye düşündüm şampuan deterjan hep aynı kullanıyorum sonradan da yapar mı acaba 2 buçuk aylık şuan. Krem de Bioderma var onu süreyim bi belki fayda eder o zaman teşekkür ederim
Bioderma bende de var ama hiçbi faydasını görmedim. Bebekten bebeğe değişir belki sizin bebeğinize iyi gelir
Yediğiniz Bi şeyden de olabilir, uzun süredir yemediğiniz bişey yediyseniz. Ama küçük bebeklerin cildinde böyle şeyler olabiliyor, doktorunuz bilir yine en iyisini. Geçmezse ya da çoğalırsa götürün bence. Sağlıkla büyüsün